Ако има човек в тази държава, който най-добре да знае

...
Ако има човек в тази държава, който най-добре да знае
Коментари Харесай

Наръчник от пострадалия: Александра Гърдева съветва - как да се справим със злото

Ако има човек в тази страна, който най-добре да знае по какъв начин да се оправим с неприятното към нас, то това е психоложката Александра Гърдева. На нея ѝ се наложи да понесе такива офанзиви, че малко на брой са тези, които биха се справили с това. Но по какъв начин съумява?

Всъщност Александра записа поредност от сторита, в които сякаш даде на своите почитатели препоръки по какъв начин да отвръщат на неприятното в живота си, само че всички се сещаме какво има поради. " Когато се случи нещо неприятно и някой ни прави неприятно, ние, отвръщайки му със същото, падаме на тази осцилация, одобряваме това, което ни се дава ", разяснява тя. Впрочем точно " вибрацията " е една от обичаните думи, които Виктория Капитонова използваше в своя Instagram. И нейните апели бяха същите.

" Когато отвърнем с положително, резервираме себе си и получаваме задоволство от това, че можем да се оправим ", разяснява Александра.

Виж още: Дениз Хайрула е гневна: Моделката не стопира да разяснява хакването на профила ѝ

Както се видя, Алекс стана жертва на откровена експанзия от страна на рускинята. Капитонова даже изля заля с напитка психоложката. Според появила се информация Александра ще напусне непринудено формата поради държанието на Виктор, който по този начин и не съумя да сложи на мястото ѝ самопровъзгласилата се за потребна влогърка. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР