Ако има човек, който умее да прощава най-лесно любовните кавги,

...
Ако има човек, който умее да прощава най-лесно любовните кавги,
Коментари Харесай

Иди ми - доди ми! Отварачката прости за 7-и път на Миро

Ако има човек, който умее да прости най-лесно любовните кавги, това несъмнено е чалга дивата Мария . Сексапилното миньонче е дала нов, следващ късмет на връзката си със брачен партньор №3 Мирослав, фурията от Стара Загора и предприемачът милионер още веднъж се носят на крилете на любовта, разбра извънредно " България Днес ".

Само преди няколко седмици Мария изтри всичките си фотоси с възлюбения си, с което сигнализира за нов проблем у влюбените гълъбчета. Силиконовата бомба даже отхвърли да разяснява разлъка, което също навяваше на мисълта, че май има раздяла. Но към този момент всичко е забравено, а Отварачката се е върнала в фамилния дом. Така изпълнителката прости към този момент за рекордния 7-и път на Мирослав, и то за едвам 2 години брак. Че се е върнала при милионера Миро, чалга дивата сама се издаде. От няколко дни сексапилното миньонче на фолка не стопира да залива обществената мрежа с фрагменти от ултраскъпо возило , с което пътува за участия. Мария обаче, дали без да желае, или целеустремено, сподели, че това е новият джип на Мирослав.

От няколко седмици брачният партньор на Отварачката движи из София, с съвременен " Мерцедес " с тузарски номер. А от фрагментите, които Мара демонстрира, е видно, че става дума точно за возилото на брачна половинка й. Наскоро двойката е засечена от читатели на " България Днес " в центъра на София.

Това не е всичко! Оказва се, че в последните дни тъкмо Мирослав предвожда обичаната си на участия . Бизнесменът се настанявал в нощните заведения и следял изкъсо какво ги прави половинката му на сцената. Малко преди да се скарат още веднъж злокобно и Мария да изхвърли брачната си халка, 41-годишната чалга дива публично отдръпна жалбата против мъжа си за следващия побой над нея напролет и приключи бракоразводно дело в Районен съд - Костинброд. Мария заведе иск след следващия скандал сред двойката.

Миньончето на фолка твърдеше, че Миро е изпуснал нервите си и почнал да шамаросва фолкдивата. Той я удрял даже с юмруци в главата, а най-после я съборил на земята и я ритал по цялото тялото. След зверския бой Мария подала сигнал в полицията против мъжа си . Извадила и здравно за контузиите. По-късно обаче Мара елементарни на предприемача и двамата се сдобриха.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР