Ако и ти си като повечето хора, то хладилникът ти

...
Ако и ти си като повечето хора, то хладилникът ти
Коментари Харесай

Хитро: Как да подредим хладилника си правилно и красиво

Ако и ти си като множеството хора, то хладилникът ти сигурно се нуждае от хубаво нареждане. Дъното на хладилника ни постоянно се трансформира в склад за забравени храни с изминал период на валидност, мухлясали плодове и зеленчуци и останки от вчерашната вечеря. Това може да докара до развиването на нездравословни бактерии, а да не приказваме за неприятната миризма...

Ето за какво е извънредно значимо да държим хладилника си чист и спретнат!

Не е по никакъв начин прелестно да си гладен и да би трябвало да ровиш в хилядите торбички из хладилника, търсейки това, което искаш. Хладилника би трябвало да е проведен тъй че всичко да бъде безусловно на ръка разстояние, а всеки артикул да си има място.

Специалисти поучават, че е хубаво да почистваме главно хладилника си 4 пъти в годината, само че да го подреждаме всяка седмица, с цел да не натрупваме непотребни неща вътре, да знаем с какво разполагаме и да не оставяме развалени храни в него.

Днес ще ви покажа няколко хитри и красиви метода да подредите хладилника си + няколко бонус трика за вярна организация и предпазване на артикули!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР