Ако хората следват пътя на истината, ИТН ще е на

...
Ако хората следват пътя на истината, ИТН ще е на
Коментари Харесай

Станислав Балабанов във „Форум Пловдив“: Кликата се удари в „товарния влак“, наречен Слави Трифонов. ИТН ще е на балотаж в Пловдив

Ако хората следват пътя на истината, Има Такъв Народ ще е на балотаж в Пловдив, съобщи в ефира на Дарик претендентът за кмет Станислав Балабанов.

Жертвата, която даде Има Такъв Народ през последните две години, е в интерес на всички, които трябваше да видят цялата извратена политическа конюнктура в страната. Кликата се удари в „ товарния трен “, наименуван Слави Трифонов. Миналата година хората желаеха да има държавно управление, само че не знаеха, че това държавно управление минава през всички тези лицемери, които и в този момент са във властта, а Делян Пеевски е техен представител. От „ ИТН “ избрахме да останем чисти и по тази причина понесохме вреди. Цялата машина се задейства и те направиха всичко допустимо, с цел да не влезем в 48-ия парламент.

Така претендентът за кмет на Пловдив Станислав Балабанов отговори на пловдивчани от ефира на Дарик за аргументите, заради които Има Такъв Народ загуби хиляди гласове след изборите през юли 2021 година, когато партията на Слави Трифонов бе първа политическа мощ в града под тепетата. Сега упованията на Станислав Балабанов са „ ИТН “ да отстоява настояванията на гласоподавателите с минимум 10 общински съветници в новия локален парламент.

Допуснахме неточности по пътя, само че в този момент влизаме в борбата за локалните избори извънредно освободени. Ще развалим статуквото в Пловдив и ще стане забавно, разяснява още той и добави:

Пловдивчани би трябвало да решат кого да изберат - дали да застанат на страната на истината или да поддържат послушните и тези, които не ги познават даже в личните им партийни структури. Аз виждам хората в очите, тъй като не неистина!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР