Ако хората ме изберат и вляза в парламента, ще дарявам

...
Ако хората ме изберат и вляза в парламента, ще дарявам
Коментари Харесай

Ернестина Шинова: Не съм функция на Андрей, ще дарявам всяка заплата, ако стана депутат |

Ако хората ме изберат и вляза в Народното събрание, ще подарявам всяка своя заплата.

Това съобщи актрисата Ернестина Шинова, която ще е в за идния избор на 4 април. Знам какво ще кажат в този момент: " Не й ли стига, че мъжът й е в европарламента, а в този момент и тя желае да е народен представител. Мога да кажа, че който гледа на мен единствено като функционалност на мъжа ми, е много по-консервативен от мен. Бързам да кажа, че в случай че вляза в Народното събрание, ще подарявам всяка своя заплата, съобщи актрисата, чийто брачен партньор Андрей Слабаков е евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация. 

Тя акцентира, че сама си е избрала последните места в листите. Ако ме взимаха единствено поради хубостта, можеха да създадат по-добър избор. Смятам, че владея някои качества, разяснява Шинова. 

Споделям доста от вижданията на Вътрешна македонска революционна организация. Аз съм по-консервативен човек и се надявам, че това към момента не е закононарушение. Смятам, че изборите ще бъдат почтени и в случай че това е моят път – хората ще ми го покажат. Политическата платформа на Вътрешна македонска революционна организация ми приляга, посочи тя.

Македонците имат право да се дефинират като каквото пожелаят, само че български флагове не би трябвало да се горят. Подкрепям и обстоятелството, че Вътрешна македонска революционна организация се пребори да има спомагателни хонорари за всички деца, добави още актрисата. Ернестина Шинова съобщи, че не е удовлетворена от направеното за хората на изкуството по време на пандемията. По нейните думи би могло да се направи доста повече, само че не трябвало да се не помни и фактът, че каквото и да се свърши то в никакъв случай не би било задоволително. Не съм удовлетворена и в европейски мащаб, заключи Шинова. 

Темите, към които тя има интерес са просвета, авторско право и екология. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР