Ако енергийният министър не попита ЕК дали има изрична забрана

...
Ако енергийният министър не попита ЕК дали има изрична забрана
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Ако разрешим износа на нефтени продукти, скачат цените

" Ако енергийният министър не попита Европейска комисия дали има експлицитна възбрана за експорт на петрол с морски превоз, ще го създадем ние посредством евродепутата Радан Кънев ", сподели още той.

По думите му с книжен избор ще се върнат променените протоколи. " Връщането на хартиената бюлетина е голяма неточност, която ще има последици. Ще има кавги с купени гласове, следен избор, изменени протоколи. Не знам дали ГЕРБ, Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи си дават сметка за тежките публични последици. Изборите с машинно гласоподаване са по-честни. По-малко са купените гласове, по-честно са преброени преференциите, по-малко е следеният избор. Сега недействителни бюлетини има единствено в секциите, където няма машинно гласоподаване ", счита Димитров.

Според него Демократична България се отличава с неизменност и няма да отстъпи от настояванията си за правосъдна промяна и невисок бюджетен недостиг. " Правителство на малцинството е решение в зациклилата политическа система. То ще докара до значимите промени ", акцентира Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР