Ако ежедневната ви дейност е свързана с интензивна интелектуална работа,

...
Ако ежедневната ви дейност е свързана с интензивна интелектуална работа,
Коментари Харесай

4 продукта, които ускоряват работата на мозъка и укрепват биополето

Ако ежедневната ви активност е обвързвана с интензивна интелектуална работа, тогава на помощ могат да ви дойдат специфични артикули, които покачват силата и усъвършенстват мозъчната функционалност.За да може мозъкът да бъде по-продуктивен като цяло, е значимо да се усили неговата невропластичност. Ако би трябвало бързо да се отървете от умората и краткотрайно да увеличите скоростта на мислене и сила, тогава специфичните храни и питиета, разказани по-долу, ще ви оказват помощ с това.

1. Пчелен мед

Истинският, чист и пресен естествен мед е доста мощен артикул, който ви обезпечава голям прилив на жизнеспособност и сила за допустимо най-кратко време. Можете да изядете лъжица свеж мед заран с вода. Така ще се ободрите, с цел да се включите в работата или просто да активирате мозъка си, с цел да не пропуснете, преди да излезете за работа. Можете също да изядете лъжица мед в миг, когато сте изтощени още в разгара на работния ден. Медът е доста потребен за всички, които непрекъснато карат. Това ще усили вашето внимание и ще усили скоростта на взимане на решения, ще усъвършенства реакцията ви. Дори спортистите правят оценка този натурален артикул. Тези храни свиват мозък, спрете още през днешния ден да ги ядете!

2. Вода с лимон.

Действието на водата и лимона е доста друго, само че те се комбинират съвършено. Водата почиства чакрите и укрепва биополето, а лимонът дава сила и мощ поради съществуването в него на витамин С. Разредете малко лимон във вода, с цел да пиете такава вода в интервали на отмалялост и отчаяние. Такава напитка ще ви ободри и ще ви даде доста сила. По-правилно е, в сравнение с да прекалявате с кафе или, още по-лошо, с енергийни питиета.

3. Тъмен шоколад.

Заменете сладките с автентичен черен шоколад, който е необикновено потребен за хората. Подобрява работата на мозъка, задейства бързата и дълготрайна памет. Помага в ученето и в интелектуалната работа. Черният шоколад доста усъвършенства и паметта. Специалистите предлагат да се яде вместо да се пие. Напитките, съдържащи черен шоколад, са лишени от множеството от потребните субстанции за мозъка и силата.

Витамини за здравето на мозъка и паметта

4. Зелен чай

Това е универсална напитка за тези, които желаят да се ободрят. Черният чай е нездравословен, както и кафето. Зеленият чай тонизира, облекчава напрежението, задейства работата на чакрите, облекчава умората. Ако сте изправени пред някаква сложна задача, тази напитка е идеална при решаването й. Полезно е да добавите към зеления чай някои билки и подправки като канела или мента, босилек. Това ще направи тази напитка още по-полезна за мозъка, тялото и биополето.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР