Ако е вярно твърдението, че жената търси баща си в

...
Ако е вярно твърдението, че жената търси баща си в
Коментари Харесай

Нещата, на които татковците учат своите дъщери за гаджетата

Ако е правилно изказванието, че дамата търси татко си в своя мъж, на какво бащите биха могли да научат дъщерите си за гаджетата и даже за бъдещите им съпрузи?

Един мъж споделя на какво таткото би трябвало да учи щерка си за приятеля, който тя заслужава.

Тя заслужава мъж, който ще се отнася към нея с почит

Жената е равносилен сътрудник във връзката и заслужава да получава такова отношение. Бащата се отнася към щерка си с почит, за какво да не го прави и нейният другар. Дами, в случай че на гаджето ви му липсва почитание към вас, хващайте си чантата(ите) и си заминавайте – той не заслужава да ви има!

Тя заслужава мъж, който има вяра в нея

Всяка, всяка жена заслужава да има сътрудник в живота, който в никакъв случай няма да се откаже от нея и нейните фантазии. Всеки от нас има фантазии и цели, които си слага. Въпреки че фантазиите и желанията ни може да се разминават, дамата има потребност от сътрудник, който ще я поддържа, както и тя него.

Тя заслужава сътрудник, който е убеден в качествата ѝ и ще оцени нейното мнение

Понякога на бащата му се постанова да седне с щерка си и да поговорят за проблемите ѝ. Така момичето може да оцени това, че бащата има вяра в качествата ѝ. Бащата може да научи момичето си да има свое лично мнение и да не приема това, което различен ѝ постанова.

Тя заслужава другар, на който се доверява

Ако момичето не може да се довери на татко си, няма да се довери и на колегата си. Жена, която знае, че може да има доверие на татко си, ще чака, че може да има такова и на приятеля си.

Тя заслужава сътрудник, който обича деца и играе с тях

Да обичате децата не е задоволително, би трябвало и да знаете по какъв начин да поддържате връзка с тях. Проявите на непосредственост и умеене за другарство с деца, които една жена вижда от татко си, ще я накарат да търси в бъдещия си брачен партньор същите качества, които са знак, че ще бъде добър татко.

Тя заслужава другар, който ще бъде почтен с нея и ще я подлага на критика градивно

Мъжете знаят, че ще има моменти, в които дребните им момиченца ще взимат неприятни решения. Това е и времето, в което бащата би трябвало да е задоволително самоуверен, с цел да ѝ каже истината, даже и тя да не желае да я чуе. Това обаче ще ѝ помогне да взима по-добри в бъдеще.

Тя заслужава другар, който е интелигентен, образован и работи крепко

Бащата може да научи щерка си да работи настойчиво и мъдро, като самичък той е образец за това. И след това тя е наясно, че човек може да работи крепко, само че би трябвало и да го прави мъдро.

Тя заслужава мъж, който ще признае когато не е прав

Разбира се, че и бащата бърка. Но да признаеш това не е по никакъв начин елементарно за никого. Ако дъщерята обаче знае, че бащата може да одобри и признае грешките си, това значи, че тя може да бъде откровена с него. Нещо, което би трябвало да търси и у приятеля си.

Тя заслужава мъж, който ще я цени и ще я пази по всевъзможен метод

Бащата е този, който би трябвало да прави всичко допустимо, с цел да ви защищити от каквото и да било. Защото ви цени, както никой различен. Изберете другар, който ще прави същото. Ако не сте същинско богатство за него, ще се отнася с вас както с всичко друго. А би трябвало да имате особено място в живота му.

Тя заслужава другар, който я изслушва

Бащата се вслушва в това, което дъщерята има да показа, изслушва паниките ѝ. Така тя ще знае, че той е там за нея. Приятелят също би трябвало да е кадърен да я изслушва и да поддържа връзка с нея.

Тя заслужава другар, който знае по какъв начин да бъде сериозен, когато моментът го изисква

Да се позабавлявате си е в реда на нещата, само че има моменти, в които се постанова да балансирате заниманието със съвестност, с цел да постигнете задачите си. Когато настъпят сложни моменти, да вземем за пример проблеми с пари, бащата би трябвало да остави настрани шегите и да се концентрира върху решаването на казуса. Приятел, който не взима на съществено сходни обстановки, надали би бил добър брачен партньор и глава на семейство.

Тя заслужава другар, който се отнася с нея като с кралица

Бащата слага стандарти освен с отношението си към дъщерята, само че и към нейната майка. От това дали майката е същинска кралица вкъщи, момичето се учи, че заслужава да бъде уважавано.

Тя заслужава другар, който е благ, толерантен, любящ, гальовен и мощен, когато се постанова

Всички си имаме своите недостатъци, само че да живеем дружно значи да можем да бъдем същински сътрудници за индивида до себе си. Да, един татко на момиче служи за образец, като си играе с кукли, преоблича рокли и разрешава на щерка си да го лакира. Защото в живота има скъпи моменти, когато бащата, а и приятелят и брачният партньор не би трябвало да се опасява от нещата, които може да накърнят мъжкото му достолепие. Големият човек е убеден в себе си. Има моменти, в които би трябвало да бъде мощен, да пази, и моменти, в които би трябвало да бъде благ и гальовен.

Тя заслужава сътрудник, който желае да бъде с нея поради освен това от външния ѝ тип и това, което тя може да направи за него

Жената би трябвало да се научи, че нейната значителност не се дължи на външния ѝ тип. Дами, няма потребност да потвърждавате любовта към половинките си като спите с тях.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР