Ако е имало още заблудени как точно САЩ нападнаха два

...
Ако е имало още заблудени как точно САЩ нападнаха два
Коментари Харесай

Ако е имало още заблудени как точно САЩ нападнаха два пъти Ирак, един път Югославия

Ако е имало още заблудени по какъв начин тъкмо Съединени американски щати нападнаха два пъти Ирак, веднъж Югославия, веднъж самите себе си и доста пъти всевъзможни други страни, тази година се появи тъкмо и нескрито по какъв начин.

Изфабрикуват вести, някакви обстоятелства, които единствено те си знаят, епруветки, експерти, специалисти, до един закупени – единствено вижте нашите, до един на заплата от американското посолство или американските фондации, те приказват за набези и войни. Ами събудете се, всичко е пред очите ни!

Днес се напрегнах извънредно доста, тъй като вместо да си замълча и подмина, аз взех решение да се изяснявам за някои съществени положения на метода на работа, с цел да се разпознават вибрациите и хората. Защото цялата обстановка единствено видимо наподобява ясна. Истината е, че жестоките заблуди не престават с цялостна мощ и най-слепи постоянно са тези, които най-вече отварят очите на другите. Ама все тая, пресяваме се, амнистия няма от пресяването на българите, всеки ще си покаже същинското лице и същинската осцилация! И съм леко втрещена от хора, които се вършат, че работят за положително и аз съм мислила, че те схващат какво е положително, а то какво излезе и се показа…. Няма значение….

Американците за 30 години толкоз пари потрошиха, с цел да създадат мизансцените на всичкия ни живот, че можеха с тези пари да нахранят четири пъти цялата планета и отново щеше да остане. Мина ни живота с техните нелепости!!! Откъдето минаха, трева не поникна повече.

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР