Ако досега дъщерята на Васил Василев - Зуека и Нина

...
Ако досега дъщерята на Васил Василев - Зуека и Нина
Коментари Харесай

Дъщерята на Зуека остана по сутиен

Ако до момента дъщерята на Васил Василев - Зуека и Нина Димитрова не ви е изненадвала с визия в нищожно облекло, ето, че и това е към този момент факт, освен това задоволително величествен. Девина Василева по този начин се вживя в облика на лирическата героиня във видеото към песента "Phoenix " на група "Casual Threesome " от техния дебютен албум, че смъкна освен облеклата, а и задръжките от себе си.

 undefined

В клипа, който наподобява повече на късометражен филм, Девина, която явно е наследила актьорския гений на родителите си, стои на ръба на висока постройка, сред трамвайни релси, прави си фотоси по сутиен и чеп - каквито са съвременни в обществените мрежи измежду подрастващите, и пресъздава доста безапелационно обстановката.
Режисьор на клипа е Златан Деков, а песента на "Casual Threesome " завоюва състезанието "Златна есен " на БНР през 2020 година, само че видеото става факт в този момент. Двама от бандата - Иван Иванов и Никеца, са известни и с други планове - Никеца е в основната роля в "Исус Христос Суперзвезда " на пловдивския спектакъл, а Иван е измежду финалистите на "Гласът на България "....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР