Ако до утре вечер Продължаваме промяната не е успяла да

...
Ако до утре вечер Продължаваме промяната не е успяла да
Коментари Харесай

Ако няма подкрепа до утре вечер, ПП връща мандата

Ако до на следващия ден вечер " Продължаваме промяната " не е съумяла да откри задоволително парламентарна поддръжка за ново държавно управление, то в петък ще върне мандата за сформиране на такова на президента Румен Радев и няма да подлага проектосъстав на кабинет за гласоподаване.

Такава дефинитивна поръчка даде министърът на нововъведенията в оставка Даниел Лорер в ефира на бТВ. Такова деяние е и разумно, въпреки да има упования Политическа партия да показа проектосъстав на Министерския съвет даже и да не го подложи на гласоподаване - както предходната година направи ГЕРБ, с цел да илюстрира своя " дрийм тийм " на фона на този на мандатоносителя по това време " ИТН ".

Лорер отхвърли всевъзможни спекулации - като тази, че поддръжката опирала до намирането на единствено един единствен депутатски глас. Както е известно, с внасянето на вота на съмнение на държавното управление след излизането на Има Такъв Народ от него, от групировката оповестиха, че търсят 12 гласа до събирането на парламентарно болшинство от 121. " Намерени " публично са шест - всичките на отцепници от партията на Слави Трифонов.

Днес Лорер не отхвърли, че Политическа партия е подготвена да получи поддръжка и от отцепничката от " Възраждане " Елена Гунчева - макар въжделенията й Русия да прати бомба на " Дондуков " 1.

Министърът в оставка отхвърли да е имало опити за кадрови сделки с водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, за каквито вторият твърди.

На този декор и през днешния ден от Има Такъв Народ се оплакаха, че от Политическа партия не престават с самостоятелни диалози с депутати от групата й.

" Звънят на братя, деца и им оферират постове ", ядоса се ръководителят на групата на партията на Три " Звънят на братя, деца и им оферират постове " фонов Тошко Йорданов на влизане в постройката на Народното събрание тази заран.

В същото време, съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов прикани да се търси разговор с групата на Има Такъв Народ, нещо, което от Политическа партия отхвърлят като опция.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР