Ако до момента сте отлагали швейцарската си ваканция, заради високите

...
Ако до момента сте отлагали швейцарската си ваканция, заради високите
Коментари Харесай

Capsul Hotel Lucerne - хотел-капсула и в Люцерн

Ако досега сте отлагали швейцарската си почивка, поради високите цени, имаме положителни вести за вас. Швейцария към този момент разполага с първия си хотел-капсула и то на налична цена.

Capsul Hotel Lucerne се намира тъкмо в края на историческия център на Люцерн, единствено на 10 минути пешком от гарата. Като част от споделеното работно пространство Hirschengraben не е изненадващо, че хотелът има мощна футуристична атмосфера.

Следвайки трендовете на японските хотели с капсули, Capsule Lucerne се състои от независими капсули, които обезпечават допустимо най-голямото усамотение и комфорт в доста малко пространство.

Модулите са оборудвани с самостоятелно следена вентилация, огромно огледало за сигурност, регулируемо осветяване и място за зареждане на разнообразни устройства. Имаме опция и за капсула с телевизия с плосък екран или капсула Premium, която наподобява повече на дребна хотелска стая.

Най-приятното нещо на хотел Capsule Lucerne е впечатляващият дизайн на пространството. Още с отварянето на вратата на капсулата, се усещаме все едно сме на борда на галактически транспортен съд.

Коридорите са покрити с космически детайли от пода до тавана, което кара белите капсули да наподобяват по този начин като че ли в действителност плуват безтегловно в пространството. В допълнение, всичко е автоматизирано, даже и процесът на настаняване и овакантяване.

Хотелът-капсула в Люцерн разполага и със споделена офис зона, която предлага отлична среда, с цел да можем на мира да свършим всички работни задания, заключват от Life Globe. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР