Ако днешната неделя за повечето от нас е просто един

...
Ако днешната неделя за повечето от нас е просто един
Коментари Харесай

Бургас дълго ще говори за тази сватба! Лидерът на младите в ГЕРБ и половинката му си казаха "ДА"

Ако днешната неделя за множеството от нас е просто един от почивните дни през уикенда, то за водача на Сдружение „ Младежки глас” Тодор Йосифов и имиджмейкъра Христина Недева е най-специалният ден в живота им. Днес влюбената двойка се врече във безконечна честност край брега на морето и увенча любовта си пред близки и другари, пред закона и Бог, написа " Флагман ".

Кумове на новото светско семейство в Бургас са общинският консултант от ГЕРБ и най-хубав другар на Тошко – Антон Берданков и неговата половинка Камелия Димитрова, която пък е началник на Младежкия информационно-консултативен център „ Гласът на младите”-Бургас.

Тодор и Антон са другари от ранно детство и са неразделни още от времето, до момента в който рапираха в " Генгста Генгста Продакшънс”- в зората на партия ГЕРБ - 2006-2007 година

Сред шаферките на луксозната женитба бе видяно и друго политическо лице от основната сцена в Народното събрание – Галя Василева, която освен е сестра на водача на най-голямата Младежка организация, само че и самата тя е депутат от ГЕРБ.

Безспорно обаче Тодор и Христина са блъснали десетката при избора си на дрескод на сватбеното си празненство. Шаферките, кумата и всички аксесоари от мъжките костюми на най-важните хора са в еднакъв колорит – пурпурно лилаво. Лилавото се свързва с заплащане и символизира мощ, достойнство, разкош и упоритост. То съдържа благосъстояние и екстраваганстност. Лилави цветя са вплетени и в белия букет на булката.

Към днешна дата Тодор Йосифов е прочут в общественото пространство и измежду обществеността най-много като Лидер на Национално Сдружение “Младежки Глас”. Създателят на Организацията е сложил нейните основи дружно с част от неговия екип още през далечната 2007 година “Младежки Глас” е най-голямата организация, сплотяваща младежите в страната и е единствената българска неправителствена конструкция с национално-представителен статут за територията на страната ни.

Неговата брачна половинка Христина Недева пък е потвърден пиар експерт. Тя е й специалист „ Връзки с обществеността” на структурата, където в действителност двамата се срещат и стартира тяхната любовна приказка.


Антон Берданков и Камелия Димитрова - кумове на сватбата


Лилавите шаферки на булката, измежду тях е й сестрата на младоженеца - националният представител от ГЕРБ Галя Василева (в средата)

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР