Ако дланите ви се потят, използвайте този лек и решете

...
Ако дланите ви се потят, използвайте този лек и решете
Коментари Харесай

Ако дланите ви се потят, използвайте този лек и решете проблема!

Ако дланите ви се потят, използвайте този лек и решете казуса!

Потенето на дланите е постоянно срещан и доста противен проблем. Кремовете не оказват помощ, а в противен случай. От кремовете кожата става лепкава и в случай че би трябвало да се ръкувате с някого, неудобството единствено се усилва.

Но, осведомените с националната медицина споделят, че няма потребност да държите ръцете си в джобовете си и непрекъснато да ги бършете от облеклата си. Ето няколко съвета, които могат да ви оказват помощ.

1.В 200 мл. вряла вода прибавете две супени лъжици култивиран чай, покрийте и оставете да престои 15-20 минути, след което прецедете. Получената течност се съхранява в стъклена бутилка.

Тя има мощен и горчив усет, по тази причина се пие на глътки. Пийте при нужда (разредете или за чай използвайте 200 мл. вода и 1 чаена лъжичка от билката) и измийте ръцете си с тази течност.

2.Кипнете 3 литра вода и залейте една шепа бръшлян. Оставете да се охлади до стайна температура. Преди да си легнете, измийте ръцете си с този чай. Не се пие!

3.Смесете сок от половин лимон с 50 мл. бадемово масло и същото количество чай от дъбова кора. Потопете ръцете си в тази течност в продължение на 15-20 минути.

4.Смесете бебешка пудра с тънко смляно царевично брашно и понякога нанасяйте на ръцете си.

5.С нарязан картоф деликатно масажирайте дланите си преди лягане. Този “масаж ” отстранява неприятните миризми от ръцете и краката.

В допълнение към изброените национални предписания, се предлага да посетите кожен лекар, да ревизирате щитовидната жлеза, да ревизирате хормоните и да избягвате напрежението. Безпокойството е причина номер едно за това неприятно събитие.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР