Ако държавата ни излъчва грозни сигнали, ако се заливаме с

...
Ако държавата ни излъчва грозни сигнали, ако се заливаме с
Коментари Харесай

Павлова: На 20 декември приемаме окончателно приоритетите за председателството

Ако страната ни излъчва грозни сигнали, в случай че се заливаме с обиди и подправени вести, сами уронваме престижа на страната си. Как да чуят нашия глас, като единственото, което чуват, са медийни гръмкозвучащи провокации. Да търсим разделянето, е най-лесно. Това съобщи министърът на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова в ефира на Българска национална телевизия във връзка изявленията на Българска социалистическа партия против ГЕРБ по време на конгреса на левицата от събота (28 октомври).
Вярвам, че Българска социалистическа партия признават, че работим в това да намерим пресечната точка в името на интереса на България. По думите на Павлова европредседателството би трябвало да бъде тематика, която да е аполитична. На 20 декември би трябвало да приемем окончателния вид на целите на европредседателството , разясни още тя.

Тази тематика за корупцията е лесна дъвка. Тя е всичко и нищо. Трябва да работим за това да няма подозрения в България. Там, където има сигнали, незабавно се взимат ограничения. Да вършим цирк от това, единствено петни репутацията на страната ни, безапелационна е Павлова по тематиката за готвения избор на съмнение от страна на Българска социалистическа партия към държавното управление.

Надявам се сред първо и второ четене да се прецезира законопроектът. Не би трябвало да изпадаме в крайности. В различния законопроект изглеждаше малко като връщане на Държавна сигурност . Трябва да сме доста прецизни. Трябва да се поучим от грешките. Вярвам, че и тук разсъдъкът ще надделее, да вземем ограничения по тематиката корупция, каментира Лиляна Павлова.

По тематиката " Шенген " и Еврозона България е подготвена . До края на държавното управление аз съм оптимист, че това ще бъде реалност. За Еврозоната считам, че ние сме подготвени да влезем в така наречен " чакалня ". За Шенген аз имам вяра, че ние от дълго време сме дали отговор на критериите. Ние чухме поддръжка и от страна на Европейския парламент, и от страна на Европейската комисия.
Цялата подготовка на председателството ни на Европейски Съюз върви доста добре . Политически и организационно сме подготвени, разясни още министър Павлова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР