Ако дълго време сте избирали за своя маникюр гел лак,

...
Ако дълго време сте избирали за своя маникюр гел лак,
Коментари Харесай

Как да заздравите ноктите си след премахване на гел лак?

Ако дълго време сте избирали за своя маникюр гел лак, евентуално гледката след неговото унищожаване въобще не ви харесва. Следващите препоръки ще ви оказват помощ да заздравите ноктите си след премахването на гел лака.

За доста дами красивият маникюр е наложителна част от визията. Голяма част от дамите избират потреблението на гел лак, поради неговата устойчивост. Между 2 и 3 седмици може да се радвате на определения маникюр без да се притеснявате, че ще стартира да се бели.

Използването на обичаен, както и на гел лак обаче отслабва здравината на ноктите. Разбира се, здравето на ноктите зависи и от други фактори като гени, медицински положения, възраст, околна среда и така нататък Въпреки това, в случай че се спирате на гел лак за вашия маникюр, сигурно би трябвало да сте готови за влошеното положение на ноктите си, което ще откриете, откакто го свалите за нужната пауза.
Как може да заздравите ноктите си след премахването на гел лак?  
 Добави изложение
Поддържайте ноктите си по-къси
Точно както косата се нуждае от подкастряне, с цел да наподобява по-здрава, същото важи и за ноктите. След премахването на гел лак, ноктите ви са доста по-изтънени и чувствителни, ето за какво е най-добре да ги поддържате допустимо най-къси. За най-нежно понижаване на дължината – правете го с пила. В началото е добре да пилите ноктите си на всеки 3-4 дни, с цел да изглаждате ръбовете и да предотвратите следващо пострадване на нокътната плочка.
Подхранете ги от вътрешната страна
Уверете се, че чрез храна и(ли) добавки си набавяте задоволително количество протеини, калций, цинк и витамин А, с цел да подхранвате здравето на ноктите си.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР