Ако "човекът-суджук" беше отстранен от ГЕРБ, за да покажат морал,

...
Ако "човекът-суджук" беше отстранен от ГЕРБ, за да покажат морал,
Коментари Харесай

Стойнев: ГЕРБ отстраниха човека-суджук, но върнаха Нанков през задната врата

Ако "човекът-суджук " беше отхвърлен от ГЕРБ, с цел да покажат морал, индивидът който би трябвало да разпредели 1,35 милиарда лв. – Нанков, беше върнат през задната врата, а той беше остстранен поради гибелта на 20 души при злополуката край Своге. Това е двойният морал на ГЕРБ. Това сподели в предаването Панорама по Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Драгомир Стойнев.

По думите му има политически сюжет за повдигането на обвиняването за пране на пари против депутата от левицата Елена Йончева.

Елена Йончева е неоспорим експерт. Тя съумя да запази своя инстинкт на професионален публицист и в политиката. Тя постоянно търси истината и отзвукът от следствията ѝ е голям. Тя даде своя имунитет, когато ѝ бе пожелан, беше извънредно спокойна, тя е уврена в своята непорочност, съобщи Стойнев. Всеки е почтен до доказване на притивоното и аз съм уверен, че справедливостта ще спечелва, добави той.

Драгомир Стойнев разяснява и тематиката дали водачът на Партията на европейските социалисти и някогашен министър председател и водач на Българска социалистическа партия ще влезе в листата на левицата за евроизборите. Станишев е най-европейското лице на партията. Беше министър-председател, когато България стана ръководител на Европейския съюз. Българска социалистическа партия е извънредно демократична партия и когато пристигна времето за нареждане на листата, това ще бъде разисквано. Българска социалистическа партия никога не се отдалечава от Партията на европейските социалисти. Но на утрешния конгрес ние ще обсъдим и Визия за България, тъй като изчезваме като нация, българското население е необразовано. С този документ демонстрираме, че имаме подготвеност да управляваме страната и би трябвало да се създадат дълбоки промени, уточни зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия.

В Европейския парламент би трябвало да има политици, които да пазят европейския интерес, само че да пазят и българския интерес. Европейците не са ни началници. Истанбулската спогодба е един добър програмен продукт, само че с вирус. Той опонира на българската Конституция и ние не можем да го приемем – не сме като ГЕРБ, които отиват в Европа и коленичат, а не пазят българските полезности, сподели още Драгомир Стойнев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР