Ако човек е активен в социалните мрежи и е фен

...
Ако човек е активен в социалните мрежи и е фен
Коментари Харесай

Pavell и Venci Venc’ между истината и фалша

Ако човек е деен в обществените мрежи и е почитател на Pavell и Venci Venc ", няма по какъв начин да не е забелязал, че двете половинки на дуета стоят на двата полюса на интензивността там. Докато профилът на Pavell събира прахуляк и доста рядко се радва на възобновяване, Venci Venc " искрено си признава, че е добре " спам да има ".

" Хората са разнообразни и ние не вършим изключение. Аз съм асоциален в обществените мрежи ", споделя Pavell. Като характерен класик и романтик, той избира общуването онлайн - както с близки, по този начин и с почитатели. За Venci Venc " нещата стоят по следния метод: " Обичам да осведомявам обичаните си хора, околните си другари и всички, които се кефят на музиката ни, за забавните неща в деня ми. "

Но каквото и да е всекидневието им по принцип, сега животът и на двамата се върти освен към музиката, само че и към амплоато им на водещи на " Гласът на България " по bTV. За втори следващ сезон Pavell и Venci Venc " са част от предаването за гении. И до момента в който на едно равнище всичко им наподобява същото, то на друго всичко е друго.

 Снимка 346183

" Сезонът е още по-як и участниците са даже по-добри от предходната година ", споделя Pavell, а Venci Venc " прибавя: " Има по-изненадващи гении, а напрежението и спортният хъс на треньорите вършат предаването още по-интересно. "

Разбира се, не липсват и гафове. И въпреки водещите се признават за " лапсус майстори ", не могат да откроят някоя грандиозна издънка. Може би тъй като постоянно си пазят гърба.

Усещането да бъдат на сцената на " Гласът на България " дефинират типично в собствен жанр: " премеждие оттатък познатото " и " мега парафронтално преживяване " (в превод на Venci Venc " - по цялата глава). Върхът на сладоледа в предходния сезон са трите излъчвания онлайн, които са първите за тях в ролята не на реализатори, а на водещи. Затова в този момент и ги чакат с неспокойствие.

 Снимка 346177

Но преди този момент ги чакат още доста страсти. " Тази година към този момент имаме годеж, сълзи и дори екшън в записаните епизоди, тъй че ще би трябвало да се случи нещо доста изтрещяло на живите концерти, с цел да се изненадам ", споделя Venci Venc ". Но сигурно няма да липсват тези моменти, които оставят и двамата без думи.

Въпреки че тъкмо думите са тяхното оръжие, дуото римотворци няма по какъв начин да не загуби тирада, когато види по какъв начин пред очите им рухва фантазията на едно дете. Но, подобен е животът - до момента в който едни губят, други се радват на триумф. Но и съгласно двамата, участниците в " Гласът на България " са по този начин нужните нови герои на родната музикална сцена.

" За нови гласове място постоянно има, само че от тях самите зависи дали ще го задържат ", безапелационен е Pavell. " Място за всеки има под слънцето. Въпросът е дали го прави " за другите " или " за егото ". Защото храната за егото е славата, храната за душата е фактът, че правиш света с една концепция по-добър. Трябват ни хора с чисти сърца и полезности ", добавя го Venci Venc ".

И до момента в който едни се борят за своето място под слънцето, рапърите към този момент са съумели да го извоюват. Успяха да употребяват и сцената освен в ролята на водещи. Те сложиха начало на новия сезон на " Гласът на България " с нова версия на парчето си " SeTaaBrat " и опцията да са на една сцена с треньорите. А дали ще ги забележим още веднъж в най-хубавата им светлина с микрофон в ръка и рими на уста в границите на предаването, избират да запазят в загадка.

 Снимка 346268

Ако в този момент би трябвало да покажете плейърите на телефоните си, каква музика и кои реализатори ще забележим там?

Pavell : Напоследък G-Easy, Ty Dolla $ign, Jay Z, Kendrik Lamar, Logic...

Venci Venc " : Бах, Бетовен, Three 6 Mafia, Project Pat, Egor Krit и тооонове джаз.

Кои са Вашите герои?

Pavell : Родителите ми, Батман и Фреди Меркюри.

Venci Venc " : Баба, Надежда Даскалова. Бог да я елементарни. Гледа ме... и се усмихва отдалеко.

Музиката, която вършиме през днешния ден, много се разграничава от песните, с които изгряхте преди години. Отстъпи ли рапът място на комерсиалното звучене?

Pavell : Според част от почитателите ни преди бяхме по-комерсиални, съгласно други е противоположното. А в действителност това не е предписание, с което се съобразяваме. Просто се стараем всяка ария да ни е обичана.

Venci Venc " : Не ни се постанова да вършим взаимни отстъпки, само че безотговорното отстъпи на отговорността към хората. Освен в случай че ни ядосат кучетата, лаейки, до момента в който керванът си върви.

 Снимка 346180

Бихте ли приели предложение да бъдете треньори в " Гласът на България " и мислите ли, че като ментори решенията ще са лесни?

Pavell : Точно тъй като обичаме да се слагаме отвън зоната си на комфорт, на драго сърце бихме приели. Решенията на двама ни постоянно ще бъдат разнообразни, ще има конфликт на отзиви и комични моменти...

Venci Venc " : Веднага почваме. Дайте контракта!

Да чакаме ли скоро ново парче на дуото Pavell и Venci Venc "?

Pavell : Съвсем скоро! Парчето дава отговор на най-важния аршин - обичано ни е! Носи мощно обръщение, в което ще се припознаят доста хора.

Venci Venc " : А във видеото ще ни видите същите, само че разнообразни... очаквайте го безусловно след броени дни.

Премиерата на новото парче на Pavell и Venci Venc " " Fake Profile " е на 22 март.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР