Ако чистия въздух не е сред стимулите, които ще ни

...
Ако чистия въздух не е сред стимулите, които ще ни
Коментари Харесай

Sofia Coin: Когато усилията на гражданите са възнаградени

Ако чистия въздух не е измежду тласъците, които ще ни накарат да слезем от колите си, значи имаме потребност от в допълнение поощрение. Затова Асоциация за развиване на София и Столична община към този момент са обезпечили доста елементарен метод жителите да получат награди за приноса си към по-чистия въздух в града.  

Тази ненадейно добра композиция от по-чист въздух, по-активен метод на живот и дружно с това награди, към този момент е налична посредством потреблението на едно мобилно приложение – Sofia Coin, създадено по план ИНОЕЪР. То не ви лимитира по никакъв метод, а единствено предизвиква различните способи на напредване. Няма значение дали ще решите да вървите пешком, да карате общоприетоо или електрическо колело, да се повозите на електрическа тротинетка, резултатът е еднакъв – спестени нездравословни излъчвания за околната среда, за вас – повече придвижване и разнородни награди.  
Асоциация за развиване на София започва съвместен план за продан на познания
На 1 декември 2021 година в Лиеж, Белгия, се организира стартовата среща на програмата за взаимно образование на плана UnionMigrantNet и градов...

Наградите варират от ръкавици и каска за колоездене до безвъзмездни билети за концерти, таблети и награда-изненада! Всичко зависи от това какъв брой километра ще изминете по екологосъобразен метод на напредване. След всяко записано напредване можете да видите изминатото разстояние, какъв брой нездравословни излъчвания сте икономисали, а можете и да се похвалите на близки и познати с достижението си.



 

В идеята се включват Eventim, А1, E-bike rental, Hobo и Brum посредством обезпечаване на награди, които носят незабравими прекарвания.
Eкип на ФИСН при Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ създаде система, следяща за удобството на пасажерите в градския превоз
Време е за S.M.A.R.T. решения! Проектът INNOAIR се стреми към  специфични, измерими, постижими, съответстващи и обвързани с времето р...

„ Спести пари за билет на концерт на обичаната ти група - използвай велосипед, върви пешком или различен различен способ, посредством който мислиш за своето здраве, спестяваш и си изкарваш добре. “ - Мирослав Еманоилов, изпълнителен шеф на Ивентим за България и Румъния.

„ Tвоят град, твоят свят - имат потребност от зелена сила. Алтернативните способи за напредване са онази скрита мощ за по-чист въздух. Свали, използвай, печели... С приложението Sofia Coin всеки един от нас е част от смяната за един по-различен и зелен град. “ - Добромир Чолаков, шеф на E-bike Rental.

Още по-важно е, че с изключение на самостоятелните награди, на всеки четири месеца обществено ще бъдат обявявани най-често употребяваните пешеходни и вело направления. Тези трасета ще бъдат включени в капиталовата стратегия на Столична община, с цел да се подсигурява положителното им положение и комфортните за потребителя връзки. Така данните от приложението ще служат за възстановяване на политиката за велосипедно ии пешеходно напредване в София. " Отдавна имахме потребност от опция като Sofia Coin, тъй че придвижването на велосипедистите да бъде надеждно отразено от общината. Карайте и отчитайте километрите изминати с колело в града - присъединяване значи доста за бъдещото развиване на действителните ни потребности за интензивно напредване ", приканва Радостина Петрова от съдружие „ Велоеволюция “.

Подкрепата на хората е най-важна, с цел да реализираме устойчива градска подвижност. „ Всеки път, когато се движим стабилно, ние подобряваме околната среда, здравето си, стопанската система и пазиме бъдещите генерации “, споделя Кристиан Кръстев, началник на план ИНОЕЪР и зам.-кмет по направление „ Транспорт и градска подвижност “, който също е измежду ползвателите на различни транспортни средства.
Асоциация за развиване на София споделя положителни практики за консолидиране на мигрантите
По покана на Българската търговско-промишлена палата, на 17.11.2021г. АРС показа активността на Бюрото за информация и услуги на гражд...

Можете да изтеглите приложението Sofia Coin за Android от или за iOS от, а в случай че го употребявате задоволително, да отключите своите награди. 

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР