Ако бях премиер на страна, която за 10 г. под

...
Ако бях премиер на страна, която за 10 г. под
Коментари Харесай

Моите землянки и голям срам, че за 10 г. паднахме 19 места по образование до 83-о в света - slava.bg

Ако бях министър председател на страна, която за 10 година под мое управление е паднала с 19 места в международната ранглиста по качество на образованието и е стигнала до 83-а позиция, евентуално най-малко щях да си мълча по тази тематика. Щеше да ме бъде позор.

Особено, в случай че бях цялостен първенец като премиера Борисов. Обаче четем, че допреди 10 година не сме имали учебни заведения, а землянки в изявление на министър-председателя, иронично предадено от Франкфуртер Алгемайне Цайтунг.

На виждате землянките, през които съм минал. По-малката е детската градина, в която бях от 1981 до 1983 година А по-голямата е учебното заведение, в което приключих междинното си обучение през 1995 година Землянката Софийски университет е по-известна на публиката, по тази причина не я демонстрирам.

Малко информация за зданията. Задната част на землянката, която виждате на дългия кадър, от 1976 година - моята рождена година, приютяваше учебното заведение ни, където аз влязох през 1983 година От 1990 -91 година се преместихме в по-близката на фрагмента землянка. Лично съм взел участие в боядисването на оградата й. Беше занимателно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР