Ако бях министър, не на говорители, но за това. Аз

...
Ако бях министър, не на говорители, но за това. Аз
Коментари Харесай

Транслиране на глас от слушалка не е нито свобода на словото, нито журналистика - slava.bg

Ако бях министър, не на представители, само че за това. Аз обаче съм публицист с 30-годишен опит – неразрешен за канене от години, тъй като споделям, каквото мисля – такива не останахме доста. И по този мотив:
Когато фенът чува, че на някого му диктуват въпроси в слушалките и му се карат, крещят му и така нататък, възпроизвеждащият въпросите не е публицист. И е смешно да се оплаква, че някой посетител му пречи на. Не става въпрос за нещо персонално, а за порочната процедура, която се наложи през последните години в трите огромни малките екрани. Ако желаят да покажат независимост на словото, да хвърлят тези слушалки, пък да стартират да питат това, което драгият фен в действителност желае да знае. Като да вземем за пример в коя страна в Европейски Съюз някой пуска шефовете на всички секрети служби 4 месеца в отпуска? Как НАТО да вземем за пример се отнася към едно такова съблюдаване на партньорските ни отговорности и дали не ни има по тоя мотив за троянски кон: все едно дали на Русия или на посредствеността, най-меко казано.
Същото е, когато ретранслаторите с диктовка от слушалките канят политик, който им е викал Божков ТВ, Босфор ТВ или е правил 2000 инспекции на самия Божков, пък нищо не е разкрил в тях, признати са освен докладите му, само че и всякакви розови хартийки, и „ забравят” да питат за какво по този начин? Неотдавна в бТВ беше Галя Димитрова – директно виновната за провалените проверки на лотарията шефка на Национална агенция за приходите. Никой не я пита, а тя е, която не е събрала 500-600 или колкото са милионите по оценките на прокуратурата. Та и хората със слушалките позволяват същите тези политици и служители да им се кълнат какъв брой са за въпросната „ независимост на словото”. Като реванширани на репресирани.
Оставете, ами да бяха питали Влади Горанов, Кирил Ананиев за
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР