Ако Борисов иска да знае защо няма да влезем в

...
Ако Борисов иска да знае защо няма да влезем в
Коментари Харесай

Петков: Няма да влезем в Шенген заради схеми като Капитан Андреево и Росенец

" Ако Борисов желае да знае за какво няма да влезем в Шенген, отговорът е елементарен: поради схеми като " Капитан Андреево " и " Росенец ". Заради това, че първият законопроект, който внесохме - за КПКОНПИ, не стигна до зала, за сметка на Изборния кодекс. Европейските водачи просто не му имат вяра. Единственият метод да влезем в Шенген е, в случай че в страната ни има още веднъж антикорупционно държавно управление ", написа съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков във Facebook като резюме на седмицата:

1. Приеха хартиената бюлетина - върна се опцията с мастило да зацапват бюлетините. Вече всички схванаха, че през 2015 невалидните бюлетини са над 400,000, което е повече от всички дали своят вот във Варна, Бургас и Пловдив взети дружно!

2. Махнаха опцията машината да отпечатва машинен протокол. Никаква инспекция. Всичко ще се брои ръчно и на мрачно!

3. МИР Чужбина остава неразбираема концепция за далечното бъдеще. Явно ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не ги интересуват изобщо българите в чужбина.

Стратегията е ясна – статуквото желае избори с фалшифициран избор. "

" В идващите седмици всички ние ще следим следващото театрално зрелище на ГЕРБ - опит за сформиране на държавно управление. Ще гледаме монолозите на Борисов, политика сведена до евтина шоу стратегия, платени утринни анализатори… и всичко това в следващ опит още веднъж да изкривят публичното мнение.

Само преди седмица с концепцията за държавно управление на малцинството ние посочихме своите ясни цели – участие в Еврозоната, Шенген, обществен пакет, бизнес пакет, промени в правосъдната система. Вчера ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия убиха тези цели.

Въпреки загубата на борбата за Изборния кодекс, борбата за България занапред стартира. Има опция! Няма да позволим да откраднат бъдещето на българите. С всеки изминат ден ние добиваме повече опит, а техните игри се изтъркват. Така че е единствено въпрос на време, България още веднъж да се върне по пътя на справедливостта и просперитета ", приканва Петков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР