Ако беше жива, утре, 31 януари, щеше да навърши 111

...
Ако беше жива, утре, 31 януари, щеше да навърши 111
Коментари Харесай

111 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ВАНГА: Видя ли Петричката пророчица COVID-пандемията и изправени ли сме пред Трета световна война

Ако беше жива, на следващия ден, 31 януари, щеше да навърши 111 години. В историята обаче няма " в случай че " и това пророчицата доста добре знаеше, тъй като споделяше, че бъдещето на индивида и света " е към този момент написано на небето ".

По този мотив дано погледнем кои от нейните предсказания са настоящи и през днешния ден и могат да се осъществен през новата 2022 година

Заради ескалацията на напрежението към Украйна и подрънкването на оръжия от страна на Великите сили мнозина се обърнаха към виденията на пророчицата. За жал някои от тях несъмнено могат да се поясняват като риск от експлоадиране на Трета международна война.
свързани новини18366на 27.12.2021
С тематиката постоянно се спекулира отвъд Черно море, само че е реалност, че приживе значително братушки са посещавали Ванга, както в Петрич, по този начин и по-късно в Рупите, включително и хора от службите. Така е насъбран стабилен материал, видео и на звукови носители в частни сбирки и в архивите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Ето за какво точно от Изток изскочи и пророчеството, което разказва поразително тъкмо пандемията от COVID-19. За първи път то бе обнародвано от съветския публицист Сергей Косторной.

Снахата на доктор Здравка Методиева също удостовери неговата достоверност.

" Тя ме питаше непрестанно каква е тая болест, дето се предава по въздуха и коси наред. Казваше по този начин: " Боже-Боже, аз си отивам, само че и след мене какъв брой народ ще си замине. Как да спреме тая болест, Боже, по какъв начин?! Не можем да я спреме ", тъкмо разказва доктор Методиева Вангините думи.

Тя е безапелационна, че нейната даровита родственик е видяла десетилетия по-рано вируса, който се предава доста бързо по въздуха и от него пламна целият свят.

Наред с това телевизионният канал НТВ популяризира преди време информацията, че има видеозапис от 1968 година, на който Вангелия Гущерова е дала покъртителна картина за бъдещето на Европа. Първо тя е пророкувала с феноменална акуратност войната в Сирия с думите: " Cирия, Cирия! Кaк щe бoмбaрдирaт тaзи Cирия! ".

По-късно взорът на всевиждащото й око се е обърнал към ориста на Стария континент. Тогава Рупската Касандра прeдрeклa, чe огромна вoйнa щe зaличи Eврoпa нaпълнo oт лицeтo нa зeмятa и държaвитe нa кoнтинeнтa щe прecтaнaт дa cъщecтвувaт. Другo прoрoчecтвo, кoeтo вeчe ce e cбъднaлo, e идвaнeтo нa влacт нa Зeлeнcки в Укрaйнa. " Бaрутът щe пaднe, a зeлeният влaдeтeл щe дoйдe дa гo зaмecти ".

Близки до Вангелия Гущерова разкриват още, че през 1995 година петричката пророчица смразила кръвта на близките, казвайки сега на оракулски транс следното:

" Апокалипсисът ще пристигна! Вие не, само че децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които посредством делата си могат да причинят апокалипсиса или да го отсрочат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, наподобяващи на тении ". Това споделя великата българка близо година преди да се спомине.

Друго нейно знамение, което има някаква възможност да се сбъдне през 2022 година, е всеобщият мор на пчелите. Тълкуватели на акцентират, че това въпреки всичко е развой, който се е засилил извънредно доста през последните 5 години. Иносказателно прорицателката е обвързала този развой с екологична злополука, изменението на климата, в резултат на което ще се промени флората и фауната на България. Други виждат в думите й появяването на ГМО култури, които към този момент се сеят безсистемно у нас.

По този мотив феноменалната жена декларира следното: " Ще пристигна ден, когато от земята ще изчезнат разнообразни растения, зеленчуци, животни… Най-напред лукът, чесънът и пиперът. После пчелите, а млякото ще стане нездравословно. Ще пристигна ден, ще загине гроздето. Няма да се роди грозде… Ти го сееш пшеница, то ще роди ръж… ".

Петричани описват още, че един път тя е споделила, че пчелите ще стартират всеобщо да измират. В тези дни златото ще излезе на повърхността, а водата в недрата ще стартира да се скрива. " Ще пристигна време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, само че вода няма да има… ".

Друго нейно знамение добива голяма новост на фона на размразяването на ледовете (и преговорите) по оста София-Скопие и слагането на съдействието на нова бизнес основа по гледище на българския министър председател Кирил Петков. По този мотив доста забавна е опцията за основаването на Балкански съюз, нещо, което е предрекла иносказателно още преди близо 30 години. А Европейският съюз също първоначално е тръгнал от търговията, именуван ЕОВС (Европейска общественост за въглища и стомана) и Европейска икономическа общност (Европейска икономическа общност).

" Сега на Балканите е неспокойно, само че ще пристигна ден, когато всички балкански столици ще си подадат ръка за помощ и другарство. Големи водачи от София, Букурещ, Белград, Атина и Анкара ще се съберат и ще разискват, водени от предпочитание за мир и съгласие ", предсказва даровитата българка.

Дали ще се сбъдне фантазията на революционера Георги Раковски за основаване на Балкански съюз, следва да забележим, само че футурологичната прогноза е повече от безапелационна, написа " Телеграф ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР