Ако бъде хванат да шофира с подобна скорост, младежът ще

...
Ако бъде хванат да шофира с подобна скорост, младежът ще
Коментари Харесай

Младежи се хвалят с 260 км/ч по магистрала Тракия

Ако бъде заловен да кара с сходна скорост, младежът ще отнесе санкция за над 1000 лв..

Поредната тийнейджърска похвала за шофиране с висока скорост се появи в обществените мрежи. На видеоклип оповестен в trafficnews.bg се вижда по какъв начин лек автомобил “Mercedes ” се движи по автомагистралата със скорост от към 260 км/ч. По-лошото е, че транспортното средство е карано от младо момче.

Видеоклипът е оповестен в „ Инстаграм ” от момче след което е споделен и от друго момче, което евентуално е водачът воин. Снимано е от задната седалка на автомобила, което е доказателство, че младежите са най-малко трима. По-притеснителното в тази ситуация е текста към самата обява, а точно „ бърз kickdown в междучасието ”. В общи линии kickdown се назовава натискането на педала на газта до край.

Освен най-лошите последствия с които може да приключи сходно шофиране, водачът може да се снабди и със солена санкция за сходни безразсъдни дейности и лишаване на книжката, в случай че има такава.

Според закона за придвижване по пътищата, при шофиране отвън обитаемо място, санкцията за превишаване над 50 км/ч. е 600 лева, като за всеки последващи 5 km/h превишаване над 50 km/h санкцията се усилва с 50 лева

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР