Ако Априлското въстание беше обявено като проект във Фейсбук, щеше

...
Ако Априлското въстание беше обявено като проект във Фейсбук, щеше
Коментари Харесай

Проф. Стоянович: Ако Априлското въстание беше обявено като проект във Фейсбук, щеше да има 400 000 лайка, а след това щяха да излязат 42-ма човека

„ Ако Априлското въстание беше оповестено като план във Facebook, щеше да има 400 000 лайка, а по-късно щяха да излязат 42-ма индивида в лозята с пушките. Същата работа е и тук – огромен копнеж, огромно напрягане. „ Сега ще променим света “, а след това се оказва, че би трябвало да отиде да купи туршия, да измете, жена му да разноски кучето, за гъби и така нататък Някои ще вземат да се почерпят за успеха и ето ви една неуместна изборна интензивност ". Това разяснява в „ Лице в лице “ историкът проф. Петър Стоянович  Петър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 година в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето,.

" Ситуацията в страната или би трябвало да е ужасно добра и да няма никаква потребност да излизаш, или би трябвало да е стигнала размери като в роман на Зошченко “, разяснява той.

„ Не мога да си показва, че в 21 век някой в Централната изборна комисия може да каже, че на машината ѝ се е разхлабила паметта. Ако на машината се разхлаби паметта, паметта на нацията тогава къде е? Ролките били несъответствуващи? Ами в нашия живот, в случай че ролките са несъответствуващи и заран и вечер каква работа ще свършим “, попита той.

„ Проблемът е доста по-голям и може би би трябвало да се стартира оттова, че в изборния ден и в няколко дни подред тематика номер да не са изборите. В Европа това не е въпрос на целодневна седянка и претакане “, разяснява професорът.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР