Ако английските национали излязат със самочувствие срещу Италия, никой не

...
Ако английските национали излязат със самочувствие срещу Италия, никой не
Коментари Харесай

Бивш английски национал: Излизаме с високо вдигнати глави и купата си идва у дома

Ако британските национали излязат със самочувствие против Италия, никой не може да спре завръщането на футбола вкъщи и " Трите лъва " ще станат европейски първенци за първи път. Това съобщи в извънредно изявление пред bTV някогашният национал Мат Джарвис.

Крилото прекара 8 сезона във Висшата лига с екипите поредно на " Уулвърхемптън ", " Уест Хем " и " Норич ". В пика на кариерата си през 2011 година, когато бе състезател на " Уулвс ", Джарвис получи повиквателна за националния отбор и дебютира, влизайки като запаса в приятелския мач с Гана на " Уембли " 29 март, приключил с тъждество 1:1.

35-годишният Джарвис, който окачи бутонките в края на месец май тази година, е измежду любимците на почитателите на " Уулвс " поради постоянството и лоялността, показани от него в интервала 2007 - 2012 година, когато означи 19 гола в 164 мача за " вълците ".

" Смятам, че имаме доста млад и надарен състав и откогато Гарет Саутгейт е отпред на Англия той има значима роля за положителното показване. Никой от нас не е вярвал, че ще стигнем дотук. Момчетата се оправят чудесно с напрежението. Със сигурност имахме и малко шанс поради метода, по който жребият ни изпрати в, по този начин да се каже, по-лесния поток, както и фактът, че доста от мощните тимове отпаднаха рано. Всичко това оказа помощ и ни накара да повярваме, че можем. ", съобщи Джарвис.

" Силно имам вяра, че няма какво да ни спре. Единствено би трябвало момчетата да се концентрират върху играта си. Разбира се, всички приказват за тактиката на Италия, само че в случай че момчетата излязат на терена с високо вдигнати глави, нищо и никой не може да ни спре да вдигнем трофея! Италианците имат добър тим и е значимо да отбележа, че отстраниха мощни противници, което им носи самочувствие. Но, почтено да ви кажа, няма по какъв начин да не спечелим финала! "

" Ще бъде доста равносилен мач. Ако погледнем действително на нещата, несъмнено продължения ще има. Във финала ще забележим два тактически мощни тима. Начинът, по който Рахийм Стърлинг играе, несъмнено ще донесе доста проблеми на отбраната на Италия. А тези проблеми ще ни донесат шансове, от които би трябвало да се възползваме. Това е ключът към триумфа. Всички сме осведомени със солидната отбрана на " Скуадрата ".

" Разбира се, че купата си идва вкъщи. Всички британски последователи скандират това. Вярвам, че в този момент е моментът! Не знам по кое време отново още веднъж ще имаме опция и шанс да стигнем дотук. Идва си вкъщи! Бих заложил на 2:1 за Англия и триумфът да пристигна с продължения - 1:1 в постоянното време и по-късно надвит гол. ", счита някогашният британски национал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР