Академията за мода връчи най-високите награди за стил и успех

...
Академията за мода връчи най-високите награди за стил и успех
Коментари Харесай

В NOVA си глътнаха езика! Щракнаха Натали Трифонова с водещ ...

Академията за мода връчи най-високите награди за жанр и триумф за 2021 година На формалната гала бяха наградени най-стилните българи, написа fakti.bg.

Николай Дойнов, Натали Трифонова, Иво Аръков, Есил Дюран, Саня Борисова и Таня Скринска са носителите на наградата " БГ фешън икона " за тази година, който сплотява професионализма и положителния усет, посредством които лицата на медийната просвета се допират до феновете.

Те бяха избрани от Академията за мода с ръководител проф. Любомир Стойков, която всяка година отличава най-стилните и съумели персони у нас.

Водещият на новините по Нова тв Николай Дойнов бе отличен в категория " Медии и публицистика ", а водещата на COOLT по bTV Натали Трифонова взе премията в категория " Телевизия ".

Наградените получиха статуетка - пластика, направена от бижутера Анжело Красини. Тя е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева - смокиновия лист, с облиците на най-прочути дизайнери и фешън икони.

Академията за мода награждава известни българи, които имат качества и добродетели като изтънчен и съвременен усет и жанр, високи професионални достижения, безупречна просвета, морал и известност.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР