Академик Пловдив изпусна уникален шанс за спечели втория мач от

...
Академик Пловдив изпусна уникален шанс за спечели втория мач от
Коментари Харесай

Академик не е към РЗИ, за да брои феновете, да бием най-сетн...

Академик Пловдив изпусна неповторим късмет за завоюва втория мач от полуфиналните плейофи на НБЛ. Въпреки, че на моменти водеха с 16 точки, пловдивчани слязоха от вълната на еуфорията и изгубиха със 105:86.

Тази година Академик демонстрира забавен баскетбол, само че все нещо не му доближава да взима съвсем извоювани мачове. Въпреки това, пловдивчани оставят положителни усещания у всички. Е, най-малко преди последните мачове от плейофите на открито.

Не смятам, че е вярно старши треньорът ва Академик Йордан Янков да влиза в ролята на чиновник от РЗИ и да следи за контролно-пропусквателния режим в залата в Самоков. Янков изиска от залата да бъдат изведени деца от школата на Рилецо.

Приемам, че това е тактически способ, който към този момент за повторно се употребява от треньорите на Академик. Предишния път беше в Бургас против Черноморец.
Но почтено казано, в случай че е по този начин, то той е употребен прекомерно късно, когато каруцата на Академик се беше обърнала. След поредицата от халосни стрелби на Обрад Томич и Джахий Карсън. Не е обикновено във значим миг център да стреля от тройката, когато един панер е доста значим за утешение.

Йордан Янков и Александър Груев тази година вършат неща, които даже и за тях са изненадващи. Затова, не разваляйте положителното усещане, което вършиме с сходно дребнотемие. Оставете РЗИ да си правят работата, пък и делегатите на БФБ.

Дано в понеделник най-накрая Янков и Груев съумеят да внушат на играчите си, че Рилецо може да е добър тим, само че не несломим. Класата им не е чак толкоз огромен, просто вярата им е на по-добро равнище. Успех!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР