Airius е американска семейна компания, базирана в Лонгмънт, Колорадо, която

...
Коментари Харесай

Airius PureAir - "ваксина" за дома и офиса в битката срещу COVID-19

Airius е американска фамилна компания, основана в Лонгмънт, Колорадо, която от години създава новаторски съоръжения, пречистващи и дезинфекциращи въздуха, и оборудва индустриални, търговски, просветителни центрове, лечебни заведения и даже частни домове. Въпреки че тематиката за нечистия въздух е настояща в последните няколко десетилетия, рецесията с COVID-19 ускори интереса към нея и накара редица промишлености да потърсят ефикасен метод да поддържат чиста и безвредна среда за работа, срещи и обслужване на клиенти.

Възможно решение е технологията, употребена в Airius, която е толкоз високоефективна и безвредна, че е желана от болнични заведения в редица огромни американски градове, измежду които Детската болница в Бостън, спортни зали като " Амели Арена " в Тампа бей, интернационалните летища като тези в Калгари и Едмънтън в Канада.

Благодарение на своя новаторски дизайн и патентован статор Airius бързо се трансформира в международен водач в дестратификацията. Уредите на компанията оказват помощ на хиляди бизнеси по света да спестят до 50% от разноските си за отопление и изстудяване, като в същото време понижат въглеродните си излъчвания. Популярността на Airius нараства и се разгръща на 4 континента в над 80 страни. Иновативната технология доближава и до Европа, където за малко време са обезопасени публични здания в Испания, Англия, а към този момент и в България - да вземем за пример МБАЛ Добрич.
Защо уредите, които Airius създава и конфигурира, са толкоз известни
В основата е стремежът на всички тези институции и компании да подсигуряват среда без COVID-19 на своите чиновници, пациенти, студенти и гости. Освен това уредите за филтриране и стерилизация на Airius са тествани, сертифицирани и утвърдени от редица американски и европейски институти и университети и резултатите от изпитванията са безспорни.

Вентилаторите от серията Airius унищожават над 99% от бактериите и вирусите, понижават неприятните миризми, мухъла, филтрират фините прахови частици и обезпечават чист и пресен въздух в пространствата, в които са конфигурирани. FDA (Агенцията за надзор на храните и медикаментите на САЩ), лабораториите SGS, военновъздушните сили на Съединени американски щати, както и университетите на Флорида, Канзас, Синсинати тестват уредите и подсигуряват успеваемостта им със документи. Тестове демонстрират, че тези вентилатори унищожават 99.9% от COVID-19 по повърхности, както и тези в аерозолна форма в помещението. Уредът е тестван и от Института по вирусология към Българската академия на науките.

С Airius са оборудвани постройките на NHS (британската здравна система), доверяват ѝ се вериги като Tesco, ASDA, John Lewis, JD, Waitrose, M&S и други British Airways оборудва своите хангари, а банки като RBS, HSBC, Lloyds конфигурират уредите в своите офиси. В последната една година известността на Airius нараства неимоверно, а поръчките за Airius се усилват лавинообразно.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР