Airbnb забранява незабавно къщите за купони и засилва усилията за

...
Airbnb забранява незабавно къщите за купони и засилва усилията за
Коментари Харесай

След стрелба с жертви на Хелоуин: Airbnb забранява къщите за купони

Airbnb не разрешава неотложно " къщите за купони " и ускорява напъните за попречване на неразрешени празненства в жилищата за кратковременен наем след пукотевица с жертви на Хелоуин в Калифорния, заяви основният изпълнителен шеф на компанията Браян Чески, представен от Bloomberg.

" Удвояваме напъните си да се борим с неразрешените празненства и да отстраняваме непозволено държание от страна на притежателите на парцели и на гостите, в това число държание, което води до ужасните събития в Оринда ", съобщи Чески в поредност от туити.

Петима души починаха след стрелбата в калифорнийския град, заяви службата на шерифа на окръг Контра Коста на страницата си във Фейсбук.

Стрелбата се е случила по време на ваучър, който бил разгласен в обществените мрежи и привлякъл над 100 души от региона на Санфранциския залив. Партито се провело в жилище, което било намерено на „ уебсайт за краткосрочни наеми “, добави службата.

Airbnb " уголемява ръчното наблюдаване на високорискови резервации, засичани от технологията ни за разкриване на риск " и " основава специфичен екип за бързо реагиране за къщите за купони ", съобщи Чески. Той е упълномощил Маргарет Ричардсън да следи новия екип и е почнал 10-дневен обзор преди началото на процеса.

Страницата на Ричардсън в Linkedin демонстрира, че тя е заемала позицията " приближен вицепрезидент " от септември, а преди този момент е работила в министерството на правораздаването в Съединени американски щати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР