Airbnb и нейните домакини на ваканционни ваканции са готови да

...
Airbnb и нейните домакини на ваканционни ваканции са готови да
Коментари Харесай

Градинска барака в Airbnb ще ви струва внушителни £507 на вечер

Airbnb и нейните домакини на ваканционни ваканции са подготвени да реализират злато на Олимпиадата в Париж, като цените на местата за пребиваване – в това число колиба – нарастват внезапно.

Ваканционната компания, която спонсорира игрите, чака повече от половин милион души в стаите си чартърен по време на 16-дневното събитие, което прави към £850 милиона.

И огромно търсене от почитателите е видял домакините да покачват цените до удивителни суми. Намерихме реновиран заслон в градина с едно двойно легло и индивидуален матрак тъкмо отвън френската столица, който коства 9016 паунда за задачите Игри при 507 паунда на вечер без налози и такси – над естествената лятна цена от 275 паунда, нарастване от 83%.

Няма душ, единствено мивка. Аннотацията гласи: „ Презаредете батериите си в тази непокътната природа на скришен остров на 20 минути от Стад дьо Франс. “

Друг хазаин на Airbnb популяризира пристройка с едно легло и ламаринен покрив с тоалетна и душ за 15 849 английски лири за всички игри, още веднъж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР