Аху-иху по празниците, ядене и пиене на корем и ето,

...
Аху-иху по празниците, ядене и пиене на корем и ето,
Коментари Харесай

Безценни Съвети От Донка Байкова: Ето Как Безболезнено Да Стопим Празничните Килца! Много Е Важно Да Ядем Това За Закуска!

Аху-иху по празниците, ястие и пиянство на стомах и ето, че резултатите към този момент са налице. То в действителност не са за гледане, тъй като несъмнено множеството от нас едвам се осмеляват да погледнат в огледалото.

Да, напълнели сме, само че Донка Байкова се притича на помощ със супер ефикасен и обезпечен метод за намаляване. Той е съвършен след зверското плюскане по празниците и сигурно ще ни помогне да стопим минимум 5-6 кг до края на месеца.

Това, което би трябвало да създадем, е да се откажем от захарите, огромното количество мазни храни и несъмнено, от алкохола. Тесто също не трябва да поглеждаме и като цяло храненето ни би трябвало да бъде ниско въглехидратно, написа разкрития.ком.

За закуска Донка Байкова предлага овесени ядки с кисело мляко, или път ленено или сусамено семе. Страхотни са фрешовете от лимони или портокали, както и приема на сурови ябълки.

Като цяло менюто ни е добре да се състои от повече сурови храни. Яжте в огромни количества всевъзможни пресни зеленчуци и плодове, единствено без банани и грозде, които са с доста калории.

Вместо тежкото месо, се насочете към рибата и морските блага. А в случай че не можете без мръвка, то дано тя да бъде пуешка или пилешка. Не оставайте на трапезата си без фасул, ориз – варен, киноа и други сходни артикули. И се стремете да приемате повече белтъчини.

С тези простички, само че значими правила, за нула време ще се отървете от насъбраните тлъстинки по празниците и ще се погледнете още веднъж в огледалото с кеф.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР