Ахмед Ахмедов не беше в групата на Нефтчи (Баку) за

...
Ахмед Ахмедов не беше в групата на Нефтчи (Баку) за
Коментари Харесай

Нефтчи спечели дербито на върха, Ахмедов не дебютира

Ахмед Ахмедов не беше в групата на Нефтчи (Баку) за дербито против Карабах от 15-ия кръг на шампионата на Азербайджан. Българският нападател дойде в отбора преди броени дни чартърен от, само че към този момент дебютът му се отсрочва.

Нефтчи завоюва с 2:1 в извънредно нервозен дуел. Гостите авършиха с 8 индивида и изместиха противника си от първото място в класирането. В воин за тима от Баку се трансформира халфът Намик Алескеров, който вкара и двата гола.
Алескеров откри резултата в 28-ата минута, малко откакто съотборникът му Омар Булудов получи червен картон. В 58-ата минута Махир Емрели изравни, след което стартира същинската драма. Кевин Медина от Карабах също беше изпъден, само че численото тъждество не се резервира дълго тъй като аления цвят видя и Мамаду Кане от гостите.

В 75-ата минута Нефтчи получи дузпа, осъществена от Алескеров. В добавеното време гостите получиха трети червен картон, този път на Войслав Станкович, само че устиската успеха и към този момент са с точка пред Карабах.

Азербайджан, Висша лига - 15 кръг:

КАРАБАХ - НЕФТЧИ 1:2
0:1 Н. Алескеров (28)
1:1 М. Емрели (58)
1:2 Н. Алескеров (75)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР