Ах, тази Мери е американска романтична комедия от 1998 година,

...
Ах, тази Мери е американска романтична комедия от 1998 година,
Коментари Харесай

Ах, този Мъри!

" Ах, тази Мери " е американска сантиментална комедия от 1998 година, режисирана от братята Фарели. Там свети Камерън Диас.

" Ах, този Мъри " е почтено заглавие за разказ. Там би блестял сантименталният футболен треньор, който написа " сини " приказки. Днес приказките му бяха къси и за още веднъж да се канонизира като водач, обединител, водач, Бог на всички левскари.

Стоилов, който се изказваше ласкаво за ЦСКА, откогато се завърна на " Герена ". Сега постави кавички и тире, очевидно усетил, че по този начин ще се хареса още повече на почитателите.

Добре стартира Мъри обръщението си. Да, 17 години цяла България чака този футболен празник. И всички се надяваме да е подобен. Съвсем обикновено беше мач №1 у нас да бъде управителен от рефер №1 Георги Кабаков, който се оправи чудесно по време на последното Вечно дерби, приключило 0:0. Да, но не! От нищото или не напълно - хоп, Никола Попов!

17 години България чака този празник, само че 12 години Левски не дочака трофей. Някои, очевидно заблудени хора с капаци към очите, мислят по какъв начин бутат " сините " към края на тази суша. Именно във край против ЦСКА, с цел да е още по-сладко. Тези заблудени души се съмняват в полуфиналите с Лудогорец и играта на другояче неповторимия хегемон във футбола ни. Странно, надали има за какво.

В идващите думи Стоилов влезе в областта на неразбираемото. Защо ЦСКА недоволства от назначението на Попов. Непонятно е по какъв начин левскари купуваха билети за " аления " Сектор " А ", откакто е имало съглашение сред " армейците " и компанията пропагандатор да не се продават онлайн. Така настояват от ЦСКА.

Треньорът-легенда на Левски хвърли въдицата, с цел да улови огромна риба с обръщението си. И атакува с думи Гриша Ганчев. Бизнесменът бил привикнал да назначава съдиите на българските мачове. Ти да видиш! Сигурно поради това повече от 10 години ЦСКА е брутално рязан от реферите и не може да стане първенец. Ако си поръчваш реферите, не е по никакъв начин мъчно да си първи, изключително в България. Мъри хвърли словесното кюспе, а доказателства никакви. Впрочем, той е ял бял самун от Ганчев. Беше отпред на Литекс от 2008 до 2009 година. В този ред на мисли, дано Стоилов каже и тогава ли господин Ганчев е работил съгласно днешните му изказвания.

Ах, този Мъри! Как знае по кое време да се обади и какво да каже.

Ще следим в елементи решенията на Никола Попов на терена. Защото е ясно, че няма да го сменят. Можеше, в случай че декларацията беше пусната от другия финалист. Сега надали ще се случи. 40-годишното другарство е мощно като 30-годишното, само че е 40, в стила на различен огромен левскар. И да следим, и да пишем по-късно, след дъжд качулка. Но, дано и Станимир Стоилов даде оценка на Попов след финала.

Относно ЦСКА. С Никола Попов или различен, " алените " няма по какъв начин да се тормозят от тим, който не може да ги победи в 10 следващи мача. Притесняват се за феърплея. Но постоянно техният глас е глас в пустиня. А след това други настояват, че били сами против всички...

PS: " Синя " логичност от обществените мрежи - ЦСКА уредили Никола Попов да свири финала, а след това преднамерено скачат против него. Действали на тихия фронт, а в Левски спят. Страхотна логичност! Като тази - Левски бие ЦСКА или пада от Литекс. Май имаше термин в медицината...
 Станимир Стоилов: За мен е неразбираема декларацията на ЦСКА от през вчерашния ден
Станимир Стоилов: За мен е неразбираема декларацията на ЦСКА от през вчерашния ден

Седемнадесет години цяла България чака този футболен празник, разяснява Мъри
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР