Агресията от страна на Азербайджан спрямо Армения и поредните сблъсъци

...
Агресията от страна на Азербайджан спрямо Армения и поредните сблъсъци
Коментари Харесай

Сблъсъците в Нагорни Карабах спират азерския газ у нас?

Агресията от страна на Азербайджан по отношение на Армения и следващите конфликти в региона на Нагорни Карабах, лишили живота на над 49 души единствено за последните 24 часа, родиха следващ спор у нас за газ. Очаква се с влизането в употреба на интерконектора в Гърция България да стартира да зарежда системите си с цялостен размер количества синьо гориво от Азербайджан, на фона на врътнатото кранче от Москва и забуксувалите договаряния на служебното държавно управление с " Газпром ". Бъдещите доставки на газ от Баку обаче се трансфораха в нов мотив за дискусия сред политиците. 

Националисти и социалисти от сутринта разясняват в обществените мрежи, че разлика сред агресора РФ и азерските управляващи нямало от позиция на договарянията за доставките на газ към България. 

Така, да вземем за пример, някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев пита: " Азербайджан е атакувал през вчерашния ден погранични региони с Армения. Според премиера на Армения Пашанян има 49 починали, като се чака цифрата да нарасне. Спорът дали Нагорни Карабах е азерски или арменски е несъмнено най-малко толкоз остарял, колкото разногласието дали Крим е съветски или украински. Да попитам каква е нашата позиция, кой е нашественикът в тази ситуация и ще купуваме ли газ от Азербайджан или арменци е позволено да се бомбардират? ". 

Журналистът Георги Неделчев пък добавя: " Нямам самообладание някъде да прочета какво счита хуманистът либерал Юлия Берберян за контракта ни за азерски газ, след 49-те арменски жертви на азербайджанските офанзиви нощес. Редно ли е да купуваме от страна агресор, не е ли редно, митинги някакви дали ще има, арменски знаменца по профилните фотоси? ". 

Привърженици на " Възраждане ", Вътрешна македонска революционна организация, ГЕРБ и Българска социалистическа партия се надпреварват с прогнозите кой пръв ще спре по-нататъшното договаряне на количества газ от Баку - служебното държавно управление или идващото постоянно, в случай че е формирано от Политическа партия и Демократична България.

" И Азербайджан се управлява властническо. Каква е разликата с Москва и Путин по какъв начин е по-лошо от Илхан Алиев? ", прибавят те, като прави усещане, че измежду питащите има и профили, закичени със сатанинския " Z " - станал знак на войната в Украйна, и поддръжници на бъдещето участие на Киев в Европейски Съюз и отявлени путинофоби. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР