Агресия и бой във влак по линията от Видин до

...
Агресия и бой във влак по линията от Видин до
Коментари Харесай

Агресия във влака: Разярен пътник нападна кондуктор

Агресия и пердах във трен по линията от Видин до Курило. Потребители в обществените мрежи споделиха клип, в който разгневен пасажер атакува с псувни и ритници кондуктор. Вероятната причина за експлоадирането е, че кондукторът  няколко пъти направил забележка на пасажера и му споделил да седне на мястото си.

Петър Димитров е атакуван от непознатия в последния за деня трен от Видин за София, в сектора сред Лакатник и Своге. Агресията първо е словесна, след това прераства и във физическа.

Петър Димитров работи като кондуктор в БДЖ от близо 35 години.

 Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие  Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие

„ Просто господинът си седеше обикновено в първия вагон и в един миг реши, че би трябвало да отиде някъде из „ класата “. Дойдоха и ми се оплакаха, че нарушава реда и му направих забележка: Мини си и седни там в първия вагон, където си беше – във втора класа. При което отговорът беше: „ Ти знаеш ли кой съм аз? Аз съм основал ВИС – 2, аз имам жълта книжка… “, споделя пострадалият кондуктор.

Снимка: bTV

Следват удари в лицето, след които служителят на БДЖ губи равновесие и пада на земята. Нападателят продължава с ритници. Опит да защитят кондуктора вършат пасажерите, станали очевидци на побоя.

Следва сигнал до полицията. Патрул на гарата в Своге ревизира нападателния мъж.

Снимка: bTV

„ Предупредиха го да не продължава повече по този начин и през другото време единствено ме поглеждаше, като минавах да ревизирам, да смъквам пасажерите на София-Север “, изясни Петър Димитров.

Преди да нападне кондуктора, същият мъж проявявал експанзия и към пасажери. 

Книжката му ще бъде отнета

Въпреки преживения стрес, Петър не счита да се отхвърля от работата си.

„ Аз имам 35 години тука, това ми е специалността. Благодаря и се надявам да не се случва на никого, в това число и в случай че се беше случило на някой пасажер без причина “, споделя Петър Димитров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР