Агресивна опозиция означава да спираш тока в метрото и да

...
Агресивна опозиция означава да спираш тока в метрото и да
Коментари Харесай

Тома Биков: Агресивна опозиция е да носиш ковчези пред дома на премиера

" Агресивна съпротива значи да спираш тока в метрото и да носиш ковчези пред дома на премиера. Такава беше опозицията на ГЕРБ ".

Примерът от близкото минало напомни депутатът Тома Биков, а позицията му беше изразена посредством пост в обществените мрежи.

Повод за изявлението - присъединяване на Томислав Дончев от ГЕРБ и вицепремиерът Асен Василев в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

Дончев съобщи: " Ние може да сме съпротива, да сме се ситуирали като политически конкурент на държавното управление, само че това не е мотив да клатим страната. В такава обстановка, ние не можем да си позволим България да няма министър на защитата ". Това сподели Томислав Дончев в  " Панорама “ във връзка обвиняванията, че младежката организация на ГЕРБ стои в основата на нервността по бензиностанциите. Дончев, обаче засегна и още един въпрос, а точно промяната на Стефан Янев.

По мотив рокадата в Министерството на защитата Василев беше безапелационен:

" Когато би трябвало да действаш в такива условия и да вземаш такива тежки решения, не може да саботираш тези дейности. Всеки от нас има лично мнение - или вярваш в нещо или не, и в случай че не вярваш, е най-разумно да си подадеш оставката ", съобщи в същото предаване вицепремиерът Асен Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР