Агитка от пощенската служба обвини министри, че все още не

...
Агитка от пощенската служба обвини министри, че все още не
Коментари Харесай

Активистка от пощенската служба изпрати брутален отговор на правителствената покана за парти в Кралската градина

Агитка от пощенската работа упрекна министри, че към момента не съумяват да го „ схванат “, откакто я помолиха да участва на празненство в Кралската градина, до момента в който стотици към момента се борят за правдивост.

Бившата помощничка Джо Хамилтън, чиято история беше разказана в господин Бейтс против пощата на ITV, обществено отхвърли покана, издадена от държавното управление, защото ги упрекна, че купонясват, „ до момента в който пощенските началници чакат трохи от масата си ". В писмо до Министерството на бизнеса и търговията тя предизвести, че „ няма какво да чества “, до момента в който сътрудниците й към момента се борят да получат обезщетение за абсурда с пощите.

Г-жа Хамилтън разгласява отговора си в Twitter/X и тагна бизнес секретаря Кеми Баденок и министъра на пощите Кевин Холинрейк с коментара: „ DBT ме поканиха на Кралско градинско празненство. Все още не го схващат!!! Продължават да купонясват, до момента в който пощенските началници чакат трохите от масата си!!! " Тя разказа DBT като „ същият отдел, който продължи такива компликации “ измежду по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР