Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство издаде актуализация на

...
Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство издаде актуализация на
Коментари Харесай

Спешна актуализация на здравно предупреждение за студ за цяла Англия след „срив на студен арктически въздух“ удари Обединеното кралство

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство издаде актуализация на своето предизвестие за здравето за мраз, защото спад на арктическия въздух удари Обединеното кралство.

Предупрежденията за здравето при простуда (CHA), издадени от UKHSA и Метеорологичната работа, са удължени до обяд в петък, 18 януари. В момента всички райони на Англия са сложени под жълта паника. По-рано пет района бяха под жълта паника и четири под жълта паника до обяд в петък, 12 януари.

Под жълта паника UKHSA споделя, че има увеличено потребление на здравни услуги от уязвими групи от популацията и увеличение на риска за здравето на лица на възраст 65 години и повече, тези с предшестващи здравословни проблеми, в това число респираторни и сърдечно-съдови болести и някои други уязвими групи, като да вземем за пример тези, които спят жестоко.

Д-р Агостиньо Соуса, началник на рискови събития и отбрана на здравето в UKHSA, сподели: „ Температурите, които ще забележим през уикенда, могат бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР