Агенцията за контрол на просрочени задължения (АКПЗ) в групата на

...
Агенцията за контрол на просрочени задължения (АКПЗ) в групата на
Коментари Харесай

Янислав Янакиев е новият управител на Агенцията за контрол на просрочени задължения

Агенцията за надзор на просрочени отговорности (АКПЗ) в групата на Management Financial Group притегли към екипа си Янислав Янакиев, който към този момент встъпи в служба като шеф на сдружението. Янислав има богат и доста сполучлив опит в колекторския бизнес с над 3 години работа в Агенция за събиране на вземания на поста действен управител. Работил е в C3i Europe и Sensata Technologies. Има бакалъварска степен по Индустриален мениджмънт от Химикотехнологичния и металургичен университет в София, минал е голям брой образования за водачество, ръководство и мотивация на екипи, умения за договаряния и успеваемост. Притежава и „ Train the Trainer “ документ от Franklin Covey.

„ Поемам позицията на шеф в АКПЗ с голямо ентусиазъм и в същото време с огромна доза отговорност. Винаги съм бил обожател на провокациите, а сега съм двойно предизвикан – от една страна от опцията да разпростра и развия концепциите си в тази сфера на бизнеаса, а от друга – да се впусна в новото и непознатото. Влизам в АКПЗ, вярвайки, че самостоятелните провокации, които си сложих на прага на това ново начало, скоро ще са се трансформирали в общи. В този ред на мисли, съм убеден, че с изключение на вярно поставените цели, голяма заслуга за триумфа са задълбоченото познаване и вслушване в хората. Считам, че пътят към върха върви ръка за ръка с тази персонална и екипна дисциплинираност, “ показа Янислав.

Оттук нататък АКПЗ ще бъде представлявана от Неделчо Спасов, Ивелина Кавурска и Янислав Янакиев.

Агенцията за надзор на просрочени отговорности (АКПЗ) е основана през 2013. Дружеството прави активност в региона на изкупуването и ръководството на портфейли с просрочени отговорности. Компанията е записана в Българска народна банка като небанкова финансова институция.

През последните години АКПЗ се утвърди като благонадежден сътрудник на финансови институции, компании за комунални услуги и други юридически лица, като предлага качество, експедитивност и съответни решения в процеса по изкупуване и събиране на вземания. Добрите практики за връзка на АКПЗ печелят уважението на клиентите, с които компанията поддържа връзка всеки ден.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР