Агенцията по заетостта стартира инициатива в помощ на всички, които

...
Агенцията по заетостта стартира инициатива в помощ на всички, които
Коментари Харесай

Агенцията по заетостта започва инициатива за самоусъвършенстване в домашни условия

Агенцията по заетостта започва самодейност в помощ на всички, които биха желали да създадат нещо потребно за себе си, до момента в който към момента са вкъщи, подготвяйки се за по-плавно завръщане на работа или започване на нова такава.

Независимо дали сте незает, работещ, учащ или шеф, ограничението на регулярната работа и обществените контакти не трябва да се отразява на Вашето развиване. Затова в поредност от изявления Агенцията по заетостта ще предложи разнообразни благоприятни условия, посредством които всеки може самичък да усъвършенства своите умения или да придобие нови такива, в това число в домашни условия, с помощта само на своя компютър.

Първото предложение от новата самодейност за самоусъвършенстване в домашни условия е платформата MyCompetence.bg, налична на https://mycompetence.bg/bg/. След регистрация потребителите получават безвъзмезден достъп до над 20 електронни образования в разнообразни области, проби за оценка на пълномощия, инструмент за самокритика, посредством който да дефинират степента на притежаване на изискваните за съответна служба умения, както и доста други благоприятни условия.

MyCompetence е единствената национална осведомителна система в региона на ръководство на човешките запаси в България и е подобаваща среда за всеки, който би желал да развива своите пълномощия, като дружно с това прави оценка знанията и уменията си, показват от Агенцията по заетостта.

За безработните, регистрирани в бюрата по труда, платформата е и метод за образуване на Личностен профил в осведомителната система на Агенцията по заетостта, през който да се реализира и връзката с трудов медиатор. За хората, които към момента не са се записали в платформата, от Агенцията по заетостта ще го създадат служебно. Достатъчно е всеки да се свърже с трудовия си медиатор по телефона и да продиктува имейла си. В отговор ще получи активационен линк към web-приложението, личностен профил и платформата MyCompetence.

Повече информация е оповестена на страницата на Агенцията по заетостта в рубриката - Търсещи работа/Професионално насочване.

Агенцията по заетостта има подготвеност в границите на акцията да разгласява на уеб страницата си и други елементарно налични форми за самоподготовка или самообучения за възобновяване и насърчаване на личностните умения на хората, които да ги подкрепят за прехода им от престой у дома към трудов темп и работна среда
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР