Агенцията по заетостта обяви конкурс за младши експерт във Враца,

...
Агенцията по заетостта обяви конкурс за младши експерт във Враца,
Коментари Харесай

Бюрото по труда във Враца търси експерт без опит, дава апетитна заплата

Агенцията по заетостта разгласи конкурс за младши специалист във Враца, без професионален опит, научи BulNews.bg. Позицията е в отдел „ Активна политика на пазара на труда ” на дирекция „ Бюро по труда ”.
Основните функционалности на длъжността са обезпечаване на претовареност на безработни лица в неравностойно състояние на пазара на труда и повишение пригодността за претовареност на безработните, посредством включването им в стратегии и ограничения за претовареност и образование, както и да подтиква работодателите също да вземат участие.
Мераклиите за поста би трябвало да имат висше обучение, за предпочитане в областите на обществени, икономически, правни, педагогичен или механически науки. Те би трябвало да познават нормативната уредба и да могат да работят с нормативните актове. Необходимо е още да са отзивчиви и компютърно грамотни. 
Основната месечна заплата за длъжността е сред 710 и 1 420 лева, според от професионалният опит на спечелилия претендент.    
Конкурсът ще се организира на три стадия: по документи, тест за установяване на познанията на претендентите в професионална област и по отношение на активността на Агенцията по заетостта и изявление за преценка равнището на притежаваните компетентности, нужни за заемане на длъжността.
Срокът за кандидатстване е до 22 септември, в това число. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР