Агенцията определя това решение като успех за 52-годишния австралийски гражданин

...
Агенцията определя това решение като успех за 52-годишния австралийски гражданин
Коментари Харесай

Висшият съд в Лондон постанови: Джулиан Асандж има право на изслу...

Агенцията дефинира това решение като триумф за 52-годишния австралийски жител във водените от него правосъдни борби. Срещу Асандж в Съединени американски щати са повдигнати обвинявания поради хипотетичен скрит план за приемане и откриване на информация за националната защита след публикуването на стотици хиляди изтекли поверителни документи, свързани с войните в Афганистан и Ирак.

 

През март Висшият съд в Лондон даде на Асандж авансово позволение за обжалване на три учредения, само че в това време даде на американската страна опцията да даде приемливи гаранции, че ще изключи вероятността от смъртна присъда и ще даде късмет на подсъдимия да се базира на Първата корекция на Конституцията на Съединени американски щати по въпроса за свободата на словото по време в един предстоящ правосъден развой против него, прецизира " Ройтерс ".

 

След като взетото бързо решение беше оповестено, двама съдии от лондонския Висш съд обявиха, че дадените от Съединени американски щати гаранции не са задоволителни и надлежно се дава ход на обжалването на Асандж.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР