Агенция за недвижими имоти търси купувач на палата от близо

...
Агенция за недвижими имоти търси купувач на палата от близо
Коментари Харесай

Продават за 360 000 евро палата на Начо, който уби Ферарио Спасов

Агенция за недвижими парцели търси покупател на палата от близо 500 кв.м, който населява Начо Пантелеев в Лясковец. Родата на 24-годишния обвинен за злополуката и гибелта на Ферарио Спасов желае 360 000 евро за първокласната 3-етажна къща с 6 спални, три бани, гаражи, огромен двор, котелни и складови пространства, работилници. От уеб страницата на организацията излиза наяве, че обявата за парцела е обновена преди 6 дни, оповестява. Снимки демонстрират разхитителен разкош от вътрешни стълбища с ковано желязо, голяма всекидневна, дори домашно джакузи. " Къщата е приключена през 2004г., като при строителството са употребявани най-голям клас материали – сложена външна и вътрешна изолираност, облепена е с естетствен камък, сложена PVC дограма, парапети от ковано желязо, вносен гранитогрес, теракота и санитария, както и джакузи в едната баня. Отоплението е решено посредством казан на газ с радиатори и подово отопление във всички стаи ", се показва в обявата.

В същия двор е разпложена едноетажна тухлена къща, състояща се от спалня, хол с кухненска част и хигиеничен възел, като отоплението и охлаждането е решено посредством два климатика. Дворното място е с повърхност от 1206 кв.м, налично от две улици, като в задната му част е самостоятелен паркинг за над 8 автомобила.

Адвокатът на Начо, Венцислав Фоти разяснява, че не е известен за продажбата и още веднъж акцентира, че парцелът не е благосъстоятелност на клиента му. " Този, който го е оповестил за обмен, не е той, Начо живее там чартърен. Знам, че в къщата живее баба му и той със жена си ", изясни Фоти.На въпрос на " 24 часа " дали кланът Манджите търси метод да се освободи от имущество, с цел да няма какво да им вземат като обезщетение за гибелта на Ферарио Спасов, юристът уточни: " Няма потребност да се освобождава от парцела, тъй като не е на негово име. Така или другояче няма по какъв начин този парцел да служи за обезщетение. " Начо Пантелеев нямал наремения да си трансформира местоживеенето, най-малко до момента в който тече следствието, увери юристът му.До края на месеца би трябвало да е подготвена автотехническата екпертиза, която да даде изясненост по какъв начин се е стигнало до жестоката злополука край Лясковец. Тогава Начо удари откъм гърба с мощния си мерцедес голфа на футболния треньор и го умъртви на място.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР