Агенция Пътна инфраструктура образува дисциплинарно производство по повод разпространеното видео,

...
Агенция Пътна инфраструктура образува дисциплинарно производство по повод разпространеното видео,
Коментари Харесай

АПИ подгони ТОЛ-служителя, обиждал като чобанин

Агенция " Пътна инфраструктура " образува дисциплинарно произвеждане във връзка публикуваното видео, на което се вижда по какъв начин чиновник на Националното тол ръководство наскърбява жител на Молдова.

В момента се прави инспекция по случая, оповестиха от пътната организация за Българска национална телевизия.

На видеото, оповестено в платформата " Обществен надзор ", се вижда по какъв начин чиновник на тол ръководството се държи жестоко и нанася обиди на молдовски жител, който не е могъл да заплати таксата си с банкова карта.

Националното тол ръководство е известено за случая от жителя на Молдова. Веднага му е изпратен отговор, с който са поднесени извинения от името на пътната администрация.

От Агенция „ Пътна инфраструктура “ обявиха за Българска национална телевизия, че управлението на организацията не толерира сходно държание от своите чиновници, които са в прорез с етичните правила и кодекса за държание на чиновниците в АПИ, и ще приложи цялата суровост на нормативната уредба.

Отношение по случая взе и министърът на превоза Николай Събев, който съобщи, че към този момент има подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи. Събев разяснява, че такива връзки не трябва да се получават повече.


Свързани вести С "маймуна " БГ ТОЛ-служител посрещна молдовец на "Дунав мост " ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР