Агенция Пътна инфраструктура /АПИ/ по никакъв начин не отказвала достъп

...
Агенция Пътна инфраструктура /АПИ/ по никакъв начин не отказвала достъп
Коментари Харесай

Нанков: АПИ не е отказвала информация на БСП

Агенция " Пътна инфраструктура " /АПИ/ по никакъв метод не отказвала достъп или информация във връзка с инспекцията, която сътрудници депутати от Българска социалистическа партия желаеха да се инициира. Това съобщи заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков на конференция във връзка обвиняванията на зам.-председателя на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, че от пътната организация отхвърлят позволение за осъществяване на инспекция на 46 точки от българските автомагистрали и пътища от републиканската пътна мрежа.

Нанков е на мнението, че Свиленски приказва " откровени неистини, внушения и спекулации ". Той отвърна, че в границите на месец - от 30 май до 27 юни тази година, е била предоставена опция на депутатите от Българска социалистическа партия да се срещнат със строителната и планова документи във връзка с 46-те сектора от републиканската пътна мрежа, за която е имало искане да се извърши инспекция. Никой от Българска социалистическа партия обаче не отишъл, с цел да се запознае с предоставената от АПИ информация.

Отговорът на Нанков идва след думите на Георги Свиленски по време на днешната конференция на Българска социалистическа партия:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР