Агенция на ООН за подпомагане на палестински бежанци, обяви, че

...
Агенция на ООН за подпомагане на палестински бежанци, обяви, че
Коментари Харесай

Агенция на ООН за подпомагане на палестински бежанци, обяви, че 9 нейни служители са били убити

Агенция на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестински бежанци, разгласи, че 9 нейни чиновници са били убити.. Това е станало от началото на израелските въздушни удари в Газа, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Досега са били убити също 30 възпитаници в учебни заведения на организацията. Осем техни съученици, както и трима учители, са били ранени, сподели представител на организацията.

Израелската войска разгласи, че е бомбардирала Ислямския университет в линията Газа, употребен от бойците на " Хамас " като място за образование на чиновници на военното разузнаване и за създаване и произвеждане на оръжия. Освен това съгласно израелските военни палестинската формация е събирала на академични конференции средства за терористични интервенции. Израел охарактеризира университета като " значим действен и боен център " за " Хамас ".

Палестинските здравни управляващи оповестиха, че броят на палестинците, убити при израелските въздушни удари в линията Газа, е повишен до минимум 1050. Около 5200 души са ранени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР