Агентът на Александър Кокорин коментира информациите за интерес към неговия

...
Агентът на Александър Кокорин коментира информациите за интерес към неговия
Коментари Харесай

Кокорин не мисли за Серия А, иска титли със Спартак

Агентът на Александър Кокорин разяснява информациите за интерес към неговия клиент от страна на няколко клуба от Серия " А ". Според Тимофей Бердишев, който съставлява нападателя на Спартак (Москва), той има предпочитание да остане в настоящия си отбор и да се бори за титли.

" Дали е имало съответни предложения и от кои тимове, това могат да кажат от управлението на Спартак. Ние не сме преговаряли с други тимове. Саша желае да играе за Спартак и не счита да върви на никое място. Той пристигна тук, с цел да покаже на какво е кадърен и да печели трофеи с " червено-белите ", съобщи Бердишев.
" Други разновидности не ни интересуват. Само в случай че от клуба ни осведомят, че има оферта за Кокорин и те са склонни да го продадат, ще мислим какво да вършим. Саша е в Спартак едвам от половин година и е окуражен да се потвърди ", добави сътрудникът на някогашния съветски национал.

Кокорин изигра 8 мача за Спартак през първия полусезон, в които вкара 2 гола. Доскоро той лекуваше травма, само че към този момент е възобновен и ще стартира тренировки с главната група по време на лагера в ОАЕ сред 14 и 24 януари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР