Афганистан направи първия шок на Световната купа по крикет на

...
Афганистан направи първия шок на Световната купа по крикет на
Коментари Харесай

Афганистан победи Англия с 69 ръна при победа на Световната купа по крикет на ICC

Афганистан направи първия потрес на Световната купа по крикет на ICC 2023, когато победи защитаващия първенеца Англия с 69 ръна на стадион Arun Jaitley в Ню Делхи. < /p>

Притежателите на Англия се разпаднаха за 215 ръна пред триото спинъри на Афганистан, откакто завоюваха жребия и желаеха Афганистан да бие първи в неделя.

Продължавайте да четете

листата от 4 елементаАнглия желае да скапе „ под напън “ празненството на Световното състезание по крикет в Индия Звезди, шокове и нещастия: Историята на Световното състезание по крикет на ICC Световното състезание по крикет на ICC 2023: Програма и цялостен график на мачовете Какво би трябвало да знаете за стадионите за Световната купа по крикет завършек на списъка

Аутсайдерите си сложиха цел от 285 ръна на Англия, с помощта на невероятния удар от 80 ръна след 57 топки от откриващия Рахманулах Гурбаз и половин век от вратаря на вратата Икрам Алихил.

Спинърите Рашид Хан (23) и Муджиб Ур Рахман (28) способстваха за преуспяване от по-нисък клас, което видя Афганистан да направи конкурентен общ брой и разреши на своите играчи да се оправят изцяло против тараните на Англия.

Похвалейки се с мощен състав на вата, Англия претърпя ранна загуба, когато играчът с лявата ръка Фазалхак Фаруки отхвърли откриващия Джони Беърстоу във втория оувър.

Оттогава нататък спинърите на Афганистан поеха контрола, защото Mujeeb Ur Rahman, който беше отвън спинъра, победи Джо Рут за 11 ръна, а Мохамад Наби отхвърли Давид Малан за 32.

Капитанът на Англия Джос Бътлър беше уволнен за девет ръна от играча на боулинг Навийн-ул-Хак.

Звездата Рашид Хан добави към неволите на Англия, като уволни Лиам Ливингстън и Адил Рашид.

Хари Брук оказа опозиция със своите 66 ръна ининга, само че падна от Mujeeb в 35-ия, с цел да изпрати Англия на 169-8.

Англия загуби първия мач на шампионата против Нова Зеландия с девет уикета, само че победи Бангладеш със 137 ръна.

Афганистан претърпя тежки загуби и в двата си мача, защото загуби от Бангладеш с шест уикета и по-късно от домакина Индия с осем уикета.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР