Афганистан е предразположен към земетресения, но поредицата от трусове, които

...
Афганистан е предразположен към земетресения, но поредицата от трусове, които
Коментари Харесай

Броят на загиналите от земетресението в Афганистан нараства на фона на неистовите усилия за търсене и спасяване в провинция Херат

Афганистан е благоразположен към трусове, само че поредицата от земетресения, които удариха западната част на страната в събота, бяха най-смъртоносните и най-разрушителните земетресения до момента... осакатена, ръководена от талибаните нация е виждала от десетилетия.

Мрачните изображения на неистовите избавителни дейности, които към момента не престават в понеделник, включваха видео на малко дете, извадено отдолу под руините, вкопчено в ръката на жена. Не е ясно дали дамата е оживяла.

Тъй като талибанските чиновници дефинират броя на починалите над 2000 - предупреждавайки, че доста към момента са в неопределеност в отдалечения район на земетресението - филантропичният координатор на Организация на обединените нации сподели 5 милиона $ незабавно систематизиране на запаса от Афганистанския филантропичен фонд (AHF) беше утвърдено.

Жителите на унищожени селски села към момента ровеха в отломките с голи ръце и дребни лопати в обезверен опит да доближат до тези, хванати в капан под срутените домове които в никакъв случай не са имали късмет против силата на две поредни трусове с магнитуд 6,3 по Рихтер, които бяха последвани от няколко по-мощни вторични труса.

не разрешиха на дамите да работят на процедура в страната и доста организации с нестопанска цел, изключително тези, работещи на локално равнище, разчитаха на женски личен състав.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР